Központ
2020. szeptember 24. csütörtök, Gellért, Mercédesz

Halálra ette magát 20 éves, 255 kilós lány

Központ szeptember 9, 2015 Külföld

Idén észbekapott, változtatni akart az életmódján, de már késő volt.

samantha

255 kilós, azaz több mint negyedtonnás volt Samantha, amikor júliusban elhunyt az egyik brightoni kórházban. Szívroham végzett vele. A 20 éves lány már régóta felügyelet alatt élt, mert a helyi önkormányzat elrendelte, hogy mivel elképesztő súlya miatt veszélyben az élete, emeljék ki a családjából, és szociális munkások gondoskodjanak róla.

Samantha szülei szerint a hatósági beavatkozás nem ért semmit, mert lányuk étkezési szokásai a felügyelet ellenére sem változtak, és a súlya nem csökkent, hanem egyre tovább nőtt.
A gondok akkor kezdődtek, amikor az enyhén értelmi fogyatékos lány még csak nyolcéves volt. Szülei észrevették, hogy nem tud mértéket tartani az evésben, ám a falási rohamokat elmondásuk szerint nem tudták megakadályozni, mert a lány olyan súlyos dührohamokat kapott, hogy tört-zúzott, és képes volt letépni az ajtókat a zsanérokról.

A szülők elismerik, hogy ők is hibásak, amiért folyamatosan zsebpénzzel látták el a lányukat. Samanthát hiába próbálták egészséges étrenden tartani, mert a kisegítő iskolába menet minden pénzét csipszre, csokira és cukros üdítőre költötte. Emiatt egyre nagyobb lett a súlya. A lányt a szomszédok bejelentése nyomán helyezték felügyelet alá, mert a szülei nem aggódtak eléggé az óriási túlsúly jelentette kockázat miatt.

Amikor Samantha megközelítette a 250 kilót, már nem tudott egyedül mozogni. Rájött, hogy változtatni kell az életmódján. Hazatért, és megpróbált normálisan étkezni, de a szíve felmondta a szolgálatot. Szülei tisztában vannak azzal, hogy mindez az ő hibájuk is, és ezért kellett megfizetniük a legnagyobb árat, gyermekük elvesztését.

Forrás: kiskegyed.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 464

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.