Központ
2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

Halálra kínozta barátját, miután megnézte a The Walking Deadet

Központ október 27, 2015 Külföld

Halálra kínozta barátját egy részeg amerikai férfi, mert meggyőződése szerint az éppen “zombivá kezdett átalakulni”. A fiatal férfi ezt megelőzően a The Walking Dead című filmsorozatot nézte.

wdead

Az amerikai Új-Mexikó államban lévő Prewittben a 23 éves Damon Perryt a rendőrség közlése szerint gyilkossággal vádolják, mivel a férfi rátámadt barátjára, Christopher Paquinre. Ütötte-verte és éles tárgyakkal, köztük konyhakéssel, gitárral és mikrohullámú sütővel kínozta halálra. A két férfi a népszerű zombis filmsorozat, a The Walking Dead epizódjait nézte órákon át, amikor Perry elmondása szerint “barátja zombivá kezdett válni és meg akarta őt harapni”.

A hatóságokat azért hívták a helyszínre, mert egy bejelentés szerint az utcán egy részeg, késsel hadonászó férfi üldöz egy nőt. Kiérkezve a férfi lakásában felfedezték Paquin holttestét. Moses Marquez nyomozó szerint ez az egyik “legbizarrabb és legkegyetlenebb gyilkosság”, amelyet valaha látott.

A Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő The Walking Dead című filmsorozategy élőhalottak által uralt posztapokaliptikus világban játszódik, főszereplői a túlélésért küzdenek.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 823

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.