Központ
2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

Magyarország az iszlám szélsőségesek kiemelt célpontja

Központ szeptember 17, 2015 Külföld

A polgári elhárítás, valamint a katonai titkosszolgálat volt főigazgató-helyettese szerint Magyarország az iszlám szélsőségesek kiemelt célpontja, hiszen Franciaország mellett itt él a legnagyobb zsidó közösség – Horváth József ezt a Magyar Időknek adott interjújában mondta.

terrorista_bors

Szakértő: Magyarország az iszlám szélsőségesek kiemelt célpontja. A lap csütörtöki számában megjelent írásban a fizikai határzárról beszélve kijelentette, a kormány nem tehetett mást. Horváth József úgy fogalmazott, hogy Európa “felült egy puskaporos hordóra, az unió meghatározó vezetői pedig maguk gyújtották meg a kanócot”. Hozzátette, biztos abban, hogy ezeknek az országoknak a titkosszolgálatai – hasonlóan a magyaréhoz – tájékoztatták a kormányukat a tudomásukra jutott információkról. A nyugati politikusok rövid távú céljaik, érdekeik miatt azonban nem merték meghozni azokat a döntéseket, amelyeket Orbán Viktor – jelentette ki.

A volt főigazgató-helyettes kiemelte, hogy amikor több százezer jól táplált, egészséges, katonakorú, háborúkat megjárt férfi jelenik meg Európában, az már önmagában komoly veszélyhelyzet. A különböző szervezett bűnözői körök, amelyek sokszor nemzetiségi, vallási alapon is szerveződnek, most kimeríthetetlen utánpótláshoz jutottak – mondta, hozzátéve: nem lehet azt hinni, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezet nem használja ki ezt a migránsfolyamot.

Azt is kiemelte, hogy senkinek semmilyen lehetősége nem volt az illegális bevándorlók csomagjainak átvizsgálására. Nem lehet tudni, hogy hány, “puzzle-ként összerakható” pokolgépet rejtettek a hátizsákjaik, hány fiola lapult a csomagokban, amelyek tömeges mérgezést okozhatnak – hívta fel a figyelmet.

Forrás: MTI

Share Button
Ennyien olvasták: 589

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.