Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Már hét gyanúsítottja van a kamionos ügynek

Központ szeptember 2, 2015 Külföld

Bulgáriában őrizetbe vettek egy újabb gyanúsítottat az ausztriai A4-es autópályán 71 migráns halálát okozó múlt heti tragédia ügyében – közölte kedden a bolgár televízióban (bTV) Rumjana Bacsvarova bolgár belügyminiszter.

Már mindenkit őrizetbe vettek, akinek köze volt a tragédiához – jelentette ki a dpa tudósítása szerint. Ezzel hatra emelkedett a bűnüggyel kapcsolatban őrizetbe vett gyanúsítottak száma. A korábban őrizetbe vettek közül három bolgár és egy afgán embercsempészt a Kecskeméti Járásbíróság szombaton előzetes letartóztatásba helyezett, hétfőn pedig a Kecskeméti Járási Ügyészség kezdeményezte egy további bolgár embercsempész előzetes letartóztatását.
Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kedd délelőtti megkeresésére azt mondta, Magyarországon továbbra is öt gyanúsítottja van az ügynek. A szóvivő így cáfolta az osztrák APA hírügynökség egyik kedd délelőtti jelentését, amely szerint a menekülttragédiával összefüggésben Magyarországon is őrizetbe vettek egy újabb gyanúsítottat, és így hétre nőtt az összes őrizetbe vett személyek száma.

forrás: MTI

Share Button
Ennyien olvasták: 448

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.