Központ
2020. szeptember 22. kedd, Móric

Marihuána kurzus indul egy kanadai egyetemen

Központ augusztus 18, 2015 Külföld

Egy vancouveri egyetem napjaink egyik legjövedelmezőbb üzletéről, a marihuánáról indít kurzust az őszi félévben. A Bevezetés az orvosi célú marihuána felhasználás szakszerű alkalmazásába című kurzus hallgatói megtanulhatják, hogyan építsenek fel, majd működtessenek egy marihuána ültetvényt, ebből pedig miképp csináljanak üzletet.

A Kwantlen Műszaki Egyetem 14 hetes online kurzusa során az is ki fog derülni, hogy az orvosi marihuána termesztésével kapcsolatban milyen jogszabályok és rendeletek érvényesek Kanada-szerte, ugyanakkor a hallgatók hasznos egészségügyi, kereskedelmi, marketing, sales és növénytani ismeretekre is szert tehetnek.

Annak ellenére, hogy az online egyetemi kurzus kimondottan Kanada-specifikus lesz, a több tucat jelentkező közül más országokból is iratkoztak fel érdeklődők. Ők a kanadaiakkal együtt megtanulhatják, hogy a marihuána típusok közül az orvosi felhasználású az egyedül legalizált típus Kanadában. Kanadában jelenleg 25 legális, államilag hivatalosan jegyzett marihuána létesítmény működik: ezek közül 13 Ontarioban, 6 pedig Brit-Kolumbiában.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 374

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.