Központ
2020. szeptember 29. kedd, Mihály

Megfojtotta lányát a muszlim apa, mert az óvszert lopott és barátja volt

Központ szeptember 30, 2015 Külföld

Az anya szeme láttára megfojtotta 19 éves lányát egy muszlim apa a németországi Darmstadtban, miután az óvszert próbált lopni – írja a Bild. Asadullah, az apa korábban eltiltotta lányát annak udvarlójától, az esetből azonban rájött, a viszony továbbra is tart Lareeb és a fiú között, mi több, lánya a testi kapcsolatra is készen áll.

lany

Az eset idén január 28-án történt a Pakisztánból származó német állampolgár szülők most gyilkosságért álltak bíróság elé.

szulok

A vádirat szerint a gyilkosság estéjén Asabdullah éjjel 2 és 4 óra között ment be Lareeb szobájába, rátérteld a lányra, és kezeivel elszorította a nyakát. Az anya, Shazia felébredt, és látta mi történik, mégsem tett semmit – később azt mondta a rendőröknek, azért, mert félt a férjétől. A férfi megkérte az asszonyt, segítsen betenni a holttestet a nagymama kerekesszékébe, amivel a mélygarázsba vitték. Autóval egy erdei parkolóba vitték a halott lányt, ahonnan Asabdullah egy lépcsőn legurította a székkel együtt – a járókelők így találták meg reggel.

Forrás: bild.de, mandiner.hu

Fotó: bild.de

Share Button
Ennyien olvasták: 613

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.