Központ
2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

Megsütötték és gyrosként szeletelték fel a terroristát

Központ szeptember 2, 2015 Külföld

Az Iszlám Állam egyik legrettegettebb ellensége borzasztó kegyetlenséggel végezte ki a terrorszervezet egyik tagját.

gyros

Tűz fölé akasztották, halálra égették, majd felszeletelték, mint a gyros-t az Iszlám Állam egyik terroristáját – számolt be az esetről Mirror. A brutális kivégzésről videó is készült, amelyen Abu Azrael, az Iszlám Állam egyik legrettegettebb ellensége, a “Halál Angyala” látható, amint a gyomorforgató cselekményt végrehajtja.

A felvételen a harcos egy ívelt karddal levágja a terrorista lábát, majd a kamera felé fordul és közli, hogy úgy fogják minden ellenségüket felvágni, mint a shawarma nevű hagyományos húsételt. Úgy tudni, a videó az iraki Baijiben készült.

Azrael az iraki Ali Imám brigád vezetője, egy siíta milicista csoporté, amelyet Irán támogat. Úgy tudni, a férfi egy negyven év körüli volt egyetemi tanár vagy kommandós, aki azért hagyta el otthonát, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam elleni harchoz.

Azrael megjelenése és egyedi humora miatt nagyon népszerű a közösségi médiában. Magát átlagos, békés embernek tartja, de mint mondja: az Iszlám Állam terroristáival szemben nem ismer kegyelmet.

Forrás: hir24.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 1004

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.