Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

New York Post: Putyint rákkal diagnosztizálták

Pál Piroska október 29, 2014 Külföld

A New York Post amerikai napilap szerint az orosz elnök, Vlagyimir Putyin azért sürget agresszív lépéseket Ukrajna ellen, mert tudja, már csak néhány éve van hátra – írja a bumm.sk.

Russia's President Vladimir Putin attends a meeting at the Valdai Discussion Club in Sochi

Putyin a lap értesülései szerint rákos beteg, és csak három éve van hátra. „Fehéroroszországtól Lengyelországig arról cikkeznek az újságok már hónapok óta, hogy Putyinnak gerincvelő-daganata van. Az én forrásaim viszont azt állítják, hogy valójában hasnyálmirigyrákja van” – írja a New York Post egyik kommentátora, Richard Johnson. Ez utóbbi a legveszélyesebb daganatos megbetegedések közé tartozik.

Putyint állítólag egy 84 éves NDK-ból származó orvos kezelte, akit még Drezdában ismert meg, amikor KGB-ügynökként dolgozott a német városban. A lap értesülései szerint az orvos szteroidinjekciókat adott neki, ez magyarázza Putyin püffedt arcát. Az orvos nevét a lap nem árulta el, de azt írják, állítólag már elutazott Moszkvából, mert nem tetszett neki az elnök testőreinek viselkedése.

Putyin betegségével függ össze brit források szerint az is, hogy szabadlábra helyezték Michail Chodorkovský olajmágnást. Putyin legfőbb célja, hogy egy erős államot hagyjon hátra, illetve hogy fennmaradjon a történelmi emlékezete – zárul a kommentár.

Forrás: maszol, bumm.sk

Share Button
Ennyien olvasták: 13645

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.