Központ
2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert

Olajtartályt találtak Lagzi Lajcsi birtokán

Központ december 8, 2015 Külföld

Hatalmas olajtartályra bukkantak a hatóságok a Lagzi Lajcsi művésznéven ismertté vált Galambos Lajos birtokán a földbe ásva – jelentette a Bors.

olaj

Rendőrök és vámosok bukkantak egy óriási tartályra Galambos Lajos boldogasszonypusztai birtokának hátsó részén, mélyen a földbe rejtve – írta a Bors, amely szerint a vámosok kőolajszármazéknak tűnő folyadékot találtak benne.

A lap szerint a hatóságok egy vádalku eredményeként lepték el a birtokot december 1-én.

A Bors forrása szerint jegyzőkönyv is készült a hatalmas tartály megtalálásáról. A hatóságok a helyszínen nem tudták megállapítani sem a tartály méretét, sem azt, milyen ásványolaj-származék van benne, ezért mintát vettek, több liter folyadékot vittek el – tette hozzá a forrás.

Az nyilvánvalóvá vált már a helyszínen is, hogy a tartály nincs összeköttetésben a zenész benzinkútjával. A gyanú szerint fáradtolajat tartalmazott és évek óta állhatott ott érintetlenül, de a hivatalos vizsgálat még nem zárult le.

Egy helybeli szerint a trombitaművész munkatársai nem jártak a tartályhoz, az feltehetően abból az időből származik, amikor még egy téesz működött a területen. Talán a traktorok fáradtolaját engedték bele.

A trombitaművész saját benzinkútjának plombái, a benne található üzemanyag mennyisége és a számlák is rendben voltak – tudta meg a lap. A Komárom-Esztergom megyei rendőrség korábban közölte, lopás miatt indult nyomozás, de úgy tűnik, rövidesen ezt megszüntetik.

Galambos Lajos jogi képviselője nem kommentálta a lap értesüléseiket. “A védelem nem a média­nyilvánosságra, hanem a konkrét ügy értékelő és elemző munkájára koncentrál” – közölte Fröhlich Krisztián.

forrás: borsonline

Share Button
Ennyien olvasták: 449

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.