Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Öt évig tartotta szexrabszolgaként a tinilányt a házaspár

Központ augusztus 18, 2015 Külföld

Szexrabszolgaként tartott fogva 5 évig egy tinilányt egy amerikai házaspár. A rendőrség szerint ez az egyik legszörnyűbb szexuális bűncselekmény, amit valaha láttak.

hazaspar

Rob (44) és Marie Johnsont (43) letartóztatták, miután 5 évig szexrabszolgaként tartottak fogva egy tinilányt, akit eredetileg azért bíztak rájuk, hogy édesanyja halála után gondját viseljék. Az elmeháborodott pár az Ótestamentum egyes részeivel igazolta tettének helyességét.
A lány 13 éves volt, amikor Johnsonék floridai házához került édesanyja halála után. Napokon belül szexuálisan és fizikálisan is bántalmazták. A férfitól, akit „mesternek” kellett szólítania, kapott egy gyűrűt, ami azt jelezte, összetartoznak.

Azt is megszabták, hogy hetente kétszer kell szexuálisan a rendelkezésükre állnia. Ha ezt elutasította, megütötték. A lányt állítólag elzárták a külvilágtól, iskolába sem járt. A 44 éves férfi tanította őt, az Ótestamentum azon szakaszait olvasták, amelyek a férfi szerint igazolták a kegyetlen bánásmódot. A lány nem használhatott telefont, és betanították neki, mit mondjon, ha az orvosok a szexuális életéről kérdezik. Egyszer, 16 évesen el szeretett volna szökni, de mivel nem tudott kihez fordulni, a házaspárnál maradt.

Akkor szabadult ki, amikor a nagymamája vett neki egy repülőjegyet Ohio-ba. Csak az után fordult a rendőrséghez, hogy több olyannal beszélt, aki szexuális bűncselekmény áldozata volt. Rob és Marie Johnsont szexuális bűncselekmény vádjával tartóztatták le. A párnak négy saját fia van, egyiküket sem bántalmazták.

Forrás: kiskegyed.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 422

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.