Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Rejtélyesen eltűnt a neves magyar zongorista

Központ december 8, 2015 Külföld

Farkas Mihály több mint két hete, kabát, telefon és iratok nélkül távozott II. kerületi lakásáról, és azóta sem hallatott magáról. Barátai szerint a magányosan élő férfi nem lehetett öngyilkos. Közösségi oldalt is létrehoztak a megtalálása érdekében.

zongorista

Kabát, mobiltelefon és iratok nélkül távozott ismeretlen helyre több mint két hete, és azóta sem került elő Farkas Mihály dzsesszzongorista – adta hírül a Bors Online.

A rendőrség a police.hu-n közzétett fotójával keresi az eltűnt személyt, akiről egyelőre semmit sem tudni. Ismerősei, zenésztársai csak találgatni tudják, mi történhetett november 22-én vasárnap, amikor az 54 éves férfi kilépett II. kerületi otthonából, és többet nem hallatott magáról. A férfi egyedül élt, felesége és gyerekei nincsenek.

A rendőrség – legalábbis Farkas Mihály barátai szerint – öngyilkosságra gyanakodott, az eltűnt férfi barátja és kollégája, Tóth István szerint azonban ez a lehetőség nagyon valószínűtlen. Jókedvű volt, tervei voltak, találkozók vártak rá. Tóth még az eltűnése napján is beszélt vele telefonon. Farkas Mihály barátai közösségi oldalt is létrehoztak a zenész megtalálása érdekében.

Az ügyben szerepe lehet egy kínai nőnek is, aki eleinte letagadta, hogy ismerné Farkas Mihályt. Többen úgy tudják, hogy a nő fontos volt az eltűnt férfi életében, bár csak néhányan tudtak erről. Tóth István szerint Farkas szerette a nőt, aki viszont ezt nem viszonozta.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 745

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.