Központ
2020. szeptember 29. kedd, Mihály

Szétosztaná “felesleges” embrióit egy ausztrál nő

Központ szeptember 15, 2015 Külföld

Szétosztaná adományozott embrióit egy ausztrál nő azzal a feltétellel, hogy a megszülető gyerekek és családjaik évente egyszer találkoznak és tartják a kapcsolatot a közösségi médián keresztül.

natalie

A 48 éves Natalie Lovett, aki az Egyesült Államokba utazott, hogy vásárlás útján jusson petesejthez és spermához, miután hét éven át sikertelenül próbált teherbe esnie Ausztráliában, 18 hónapos kislánya számára szeretne egy nagy családot.

A nőnek még 25 adományozott embriója van az Egyesült Államokban, amelyeket gyermektelen családoknak akar odaadni, azzal a feltétellel, hogy a testvérek évente egyszer találkoznak, mivel nem fogják ismerni donor szüleiket.

“A szerződésben foglaltak szerint a testvérek és családjaik évente egyszer összegyűlnek, és remélem, hogy ezt tiszteletben is fogják tartani” – mondta Lovett.

Kate Bourne, az asszisztált reprodukciós beavatkozásokkal foglalkozó victoriai hatóság munkatársa szerint azonban a megajándékozottak egyike sem fogja tudni beültettetni az embriót Ausztráliában, mivel – lévén a donorok pénzt kaptak – az ellentétes lenne a bevett gyakorlattal.

“A gyermek iránti vágy rendkívül erős lehet, és az emberek kétségbeesetten szeretnének szülővé válni. Néhányan hatalmas távolságokat is hajlandóak megtenni, hogy kielégítsék ezt a szükségletüket” – tette hozzá Bourne.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 302

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.