Központ
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Tizenegy éves fiú lőtt le egy nyolcéves kislányt Amerikában

Központ október 6, 2015 Külföld

Őrizetbe vettek egy tizenegy éves fiút a Tennessee állambeli White Pine-ban, aki lelőtte a szomszédban lakó nyolcéves kislányt egy sörétes puskával. A lány nem akarta neki megmutatni két kölyökkutyáját – közölte G.W. McCoig, Jefferson megye seriffje.

kislany

A lakókocsiparkban lakó fiú megkérdezte az otthona ablaka előtt tartózkodó három kislány közül az egyiket, megmutatja-e neki a kiskutyáit. Miután a nyolcéves kislány elutasította a fiú kérését, az elővette az édesapja sörétes puskáját, és az ablakból mellkason lőtte a kislányt. Ezután a fegyvert a lány teste mellé dobta.

A kislányt kórházba szállítása után nyilvánították halottnak – közölte a seriff. „Ez egy elkeserítő eset. Reméljük, soha többé nem fordul elő” – tette hozzá.

A fiú ellen – akinek a személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra – emberölés miatt emeltek vádat. Az ügyet előzetesen tárgyaló bíró elrendelte, hogy a fiatal gyilkost a White Pine-tól 68 kilométerre fekvő Knoxville város fiatalkorúak börtönében tartsák őrizetben addig, amíg október 28-án újra a bíróság elé áll.

A hónap végi tárgyaláson a bíró dönthet arról is, hogy a fiú ellen mint fiatal, vagy mint felnőtt folytatják az eljárást.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 602

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.