Központ
2020. szeptember 19. szombat, Vilhelmina

Tragédiával végződött a pancser emberrablás

Központ augusztus 19, 2015 Külföld

Anneli-Marie egy gazdag Drezda-környéki német vállalkozó 17 éves lánya volt, a holttestét hétfő este találták meg egy tanyán. A lányt még múlt csütörtökön rabolták el, az emberrablók váltságdíjat követeltek. A rendőrség vasárnap jelentette be az emberrablást, a német sajtót azóta lázban tartotta az eset.

anneli

Azóta elkapták a feltételezett tetteseket, egy 39 és egy 61 éves férfit (előbbi munkanélküli szakács, utóbbi munkanélküli  színesfém-kereskedő), akikről kiderült, hogy hihetetlenül bénán próbálták megszervezni az emberrablást, és valószínűleg ezek miatt a hibák miatt kellett a lánynak meghalnia.

tettesek

Miután elrabolták Annelit múlt csütörtökön, miközben biciklizve kutyát sétáltatott, 1,2 millió eurós váltságdíjat követeltek. A család kifizette volna, de egy olyan online banki szolgáltatáson keresztül követelték a pénzt, amivel nem lehetett ekkora pénzt utalni. Amikor pénteken kiderült, hogy a család ilyen feltételekkel nem tudja átutalni a pénzt, megszakadt a kapcsolat az emberrablókkal.

A lányt valószínűleg azért ölték meg, mert elfelejtettek maszkot venni, és ezért attól féltek, hogy be fogja árulni őket.

Forrás: 444.hu, BildDaily Mail, MTI

Share Button
Ennyien olvasták: 577

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.