Központ
2020. szeptember 28. hétfő, Vencel

Európa végnapjai

Szentgyörgyi László szeptember 25, 2015 Mondom a magunkét

lacikicsiMondom a magunkét

Végnapjait éli Európa. A keresztény kultúrkörhöz, hagyományokhoz kötődő Európa mindenképpen. Ami – ezt nem árt minden adódó alkalommal hangsúlyozni – nem azonos az Európai Unió nevű mesterséges politikai-gazdasági-ideológiai képződménnyel. S ami egyébként szintén a végnapjait éli. Állításunkat a migránsválság bizonyítja a legékesebben. Ami nem más, mint előre megfontolt szándékból, aljas haszonszerzés céljából elkövetett népvándoroltatás. Magyarán: bűncselekmény.

Elnézve mindazt a fejetlenséget, zűrzavart, káoszt, tehetetlenséget, amit a migránsáradat okozott a kontinensen, nem tehetjük meg, hogy ki ne mondjuk: az európai államok vezető politikusai vagy teljesen alkalmatlanok arra, amire vállalkoztak, vagy egytől egyig gazemberek, akiket kilóra megvásároltak.  Pillanatnyilag úgy fest, hogy képtelenek érdekeik felismerésére, hogy teljességgel hiányzik belőlük a túlélés elemi ösztöne. Ennyi alkalmatlan, buta, pitiáner úgynevezett politikust, mint amennyi a migráció kapcsán megszólalt, nem volt alkalmunk látni, hallani. Ha rajtuk múlna, már rég vége lenne Európának. És ez alól a kontinens eddigi legerősebb, legbefolyásosabb politikusa, a német kancellár sem kivétel. Aki gyakorlatilag behívta Németországba a szíriai menekülteket. Azóta szinte minden migráns szíriainak mondja magát. Kíváncsiak lennénk, van-e összefüggés Angela Merkel telefonjainak az amerikai titkosszolgálat általi lehallgatása és a migránsügyben kifejtett ellentmondásos, mondhatni bűnpártoló álláspontjai között.

Ez idő szerint az európai államok határain feltartóztathatatlanul  zúdulnak át a migránsáradat meg-megújuló hullámai. Ezt látván joggal kérdezheti bárki: adófizető polgárai milyen védelemre számíthatnak ezen államoktól, vagy az Európai Uniótól? A válasz egyértelmű: semmilyenre. Az egész történet immár sokadjára arra döbbenti rá az embert, hogy nemzetközi jog, schengeni övezet, EU-s jogszabályok mind-mind semmit sem számítanak, szemrebbenés nélkül áthághatók, semmibe vehetők, ha a magasabbnak mondott, hitt „érdek” azt kívánja. Ezért éli végnapjait az Európai Unió, ezért éli végnapjait a keresztény Európa.

Korábban bűncselekménynek neveztük a népvándoroltatást. Igaz, egyelőre nincs megnevezett gyanúsítottja a bűncselekménynek, de a szokásos „cui prodest?” kérdést megválaszolva máris sejthető: hol, merre kell keresgélni a tettesek, s a felbujtók után.

 

Share Button
Ennyien olvasták: 1342

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.