Központ
2020. október 31. szombat, Farkas

85 évesen is prostituáltként dolgozik

Központ május 21, 2014 Kávé mellé

85 évesen is prostituáltként dolgozik

Imádja a munkáját, és esze ágában sincs nyugdíjba vonulni Anglia legidősebb prostituáltjának, aki idén 85 éves.

   

 

Sheila Vogel-Coupe nemrég esett át egy bélműtéten, de alig várja, hogy megint teljes erőbedobással dolgozhasson. Még csak 8 hét telt el a műtét óta, de már újra fogad klienseket: – Nem hiszem, hogy valaha abba akarnám hagyni. Imádom a szexet, már attól jobban érzem magam, ha rágondolok – mondta.

– A fiatalabb férfiak látnak valamit bennem, és ez jó érzéssel tölt el. Néha csak ezért hívnak fel, hogy beindítsam őket. Míg gyengélkedtem, egy sor férfit kellett elküldenem – tette hozzá.

Vogel-Coupe egyébként alig több mint 4 éve, 81 éves korában lett prostituált – de azóta már egy pornófilmben is feltűnt, és huszonéves kuncsaftjai vannak. Háromszoros anya, három unokája és két ükunokája van, és azért lett ‘éjszakai pillangó’, hogy elűzze a magányt, amit férje halála után érzett – írja a Daily Mail.

Ebben a korábbi videóban láthatod őt egy beszélgetős műsorban. A néhány éve készült felvételen még határozottan állítja, hogy ő nem prosti, hanem “escort lány”:

A családja persze teljesen megdöbbent, és megszakította a kapcsolatot – csak egyik lánya áll szóba vele. Az egész a 2010-es brit X-factor idején derült ki. A nő egyik unokája, Katie Waissel ugyanis elindult a tehetségkutatón, egy szenzációhajhász újságíró pedig kiteregette a sztorit, miután a lány sikert sikerre halmozott.

– Nem volt könnyű elfogadni, de tudom, hogy akkor is csinálná, ha megtiltanám neki. Ezért aztán csak arra kérem, hogy hívjon fel, mielőtt elmegy egy hotelszobába, majd hazaért. Sosem lehet tudni, nem árt az óvatosság – mondta Josie, a lánya. 

forrás: Blikk-összeállítás

 

Share Button
Ennyien olvasták: 425

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.