Központ
2020. szeptember 22. kedd, Móric

A Facebook lesz az új pénzgyűjtő portál

Központ november 23, 2015 Kávé mellé

Már teszteli Fundraisers nevű szolgáltatását a Facebook, ezzel a nonprofit szervezetek gyűjthetnek pénzt különféle célokra. A tervek szerint jóval egyszerűbb lesz használni, mint az olyan közösségi finanszírozó oldalakat, mint a Kickstarter, és az IndieGogo.

fbjegesmaci

A közösségi finanszírozásra is szemet vetett a Facebook: a cég már teszteli Fundraisers nevű szolgáltatását, amivelnonprofit szerevezetek indíthatnak saját kampányt a közösségi oldalon belül.

A projekt leírásába kedvcsináló videót is lehet majd tenni, a kész kampányt pedig egyenesen a hírfolyamba továbbíthatjuk.

A támogatáshoz elég lesz megnyomni az Adományozás gombot, ez az oldalaknál és a posztoknál egyaránt megjelenik. Aki később szeretne adományozni, vagy csak érdeklődik a kampány iránt, feliratkozhat a frissítésekre.

A felhasználók így olyan nemes ügyeket támogathatnak, mint például a természeti katasztrófák áldozatainak segítése, vagy eltűnt gyermekek keresése. A megosztásokkal pedig további önkéntesek, donorok és aktivisták toborzása a cél.

Forrás: origo.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 407

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.