Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Ő a legjobban kereső színész

Központ július 22, 2014 Kávé mellé

Ő a legjobban kereső színész

Robert Downey Jr., a Vasember-filmek sztárja kereste a legtöbbet a hollywoodi filmszínészek közül. 75 millió dolláros bevételével újra listavezető lett a szakmájában.

     

 

A 49 esztendős színész legnagyobb bevételi forrása a Forbes magazin által vizsgált időszakban – 2013 júniusa és 2014 júniusa között – a Vasember 3. című filmje volt, amelyre 1,2 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők világszerte. Robert Downey Jr. vagyona többek közt ennek köszönhetően összesen 75 millió dollárral, 17 milliárd forintnak megfelelő összeggel gyarapodott, ami a tavalyi első hely után idén is elegendő volt a dobogó legfelső fokához.

Az üzleti magazin listájának második helyét a 42 éves Dwayne Johnson kapta 52 millió dolláros évi jövedelmével, őt pedig a 39 esztendősBradley Cooper követi 46 millió dollárral. A Forbes szerint Cooper a Másnaposokban szerzett népszerűsége miatt kockáztathatta meg, hogy válthatott és olyan „kisebb” produkciókat vállaljon, mint a Napos oldal vagy azAmerikai botrány.

A Wall Street farkasában és A nagy Gatsbyben is főszerepet alakító Leonardo DiCaprio 39 millió dollárral a negyedikként futott be, míg az ausztrál Thor-színész, Chris Hemsworth 37 millió dollár jövedelmével került az első öt közé.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 450

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.