Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Ő a világ legszebb kislánya

Központ augusztus 27, 2014 Kávé mellé

Ő a világ legszebb kislánya

Kilenc éves, és már több millió követője van világszerte. Nézd meg, miért mondják, hogy Kristina Pimenova a világ legszebb kislánya.

   

 

A legtöbb 9 éves kislány a barátnőivel tölti az idejét a napköziben vagy játszótérre jár, de Kristina Pimenova egyáltalán nem. A legfiatalabb világhírű modell két éve töretlenül felfelé ível. A félelmetesen szép orosz kislány olyan cégeknek a kampányain jelent meg az utóbbi években, mint a Marc O’Polo és az OVS Kids. Emellett rengeteg fotózásra jár, és ezek közül kedvenceit Instagramon, Facebookon és Twitteren osztja meg több millió követőjével. Bizony, ennek a kislánynak több like-olója van, mint sok szupermodellnek.

Mint egy profi, úgy mozog a kamerák előtt. És nem csak a fotózásokon, hanem a tornaversenyein is. A torna ugyanis a szenvedélye, és a zsűrit persze mindig elvarázsolja kecses mozgásával, égszínkék szemével és bűbájos mosolyával. Anyukája szintén modell volt, így mondhatni, hogy a szakma a DNS-ébe van kódolva. A világ legszebb gyerekének nevezett lányka reméljük, megtartja szépségét, és felnőtt korában is láthatjuk majd magazinok címlapjain.

Forrás: glamouronline

Share Button
Ennyien olvasták: 3134

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.