Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Autójában szeretkezett, és bukott a szépségkirálynő

Központ augusztus 13, 2014 Kávé mellé

Autójában szeretkezett, és bukott a szépségkirálynő

Élettársával bújt össze, de a nyilvános szex nem védhető Nepálban, így az ország 2010-es szépségkirálynőjét elbocsátották munkahelyéről.

     

 

Sahana Bajracharya és barátja, Suraj Giri ugyanannál a nepáli televíziós csatornánál dolgoztak – a nyilvánvaló különbség kettőjük között, hogy Sahanát négy évvel ezelőtt az ország legszebbjének választották meg a Miss Nepal Earth versenyen. A közelmúltban több botrány is beárnyékolta a fiatal hölgy karrierjét, igazán megrengetni azonban egyik sem tudta – most azonban betelt a pohár.

A Nepál középső részén fekvő, 580 ezer lakosú Chitwan rendőrsége a napokban egy, az út szélén álló, ütemesen ringatózó autóra lettek figyelmesek. Mivel ez az ázsiai országban a gyilkosságtól a nemi erőszakon át bármit reálisan jelenthet, közelebbről is kivizsgálták a dolgot. Ekkor fedezték fel az utastérben a csaknem teljesen meztelen párt, akik a helyi KTV televízió munkatársaiként azonosították magukat, azt állítva, hogy a csatorna megbízásából tették, amit tettek.

Ez utóbbit a televízió vezetői egyáltalán nem találták viccesnek, olyannyira, hogy mindkettőjüket azonnali hatállyal elbocsátották. A több nepáli filmben is főszerepet játszó, 25 éves Bajracharya kisasszony nem vette a szívére az ügyet. Egy Facebook-bejegyzésben csak annyit írt: Minél tovább rekesztesz el egy patakot, annál gyorsabb lesz a folyása, amikor szabaddá válik az útja. Hamarosan visszatérek a képernyőre!

Forrás: vezess.hu, maszol

Share Button
Ennyien olvasták: 390

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.