Központ
2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

Az alacsony férfiak jobban teljesítenek

Központ szeptember 23, 2015 Kávé mellé

Egy ötven évig készült szociológiai tanulmány szerint az alacsony férfiak több házimunkát végeznek, és az ágyban is jobbak, mint magasra nőtt társaik. Ez főként azon nők számára hasznos információ, akik eddig kényelmetlennek tartották, hogy túlnőtték a barátjukat.

A New York-i Egyetemen két szociológus ötven éven keresztül ötezer családtól gyűjtött be információkat. Azt figyelték, hogy hol mennyi időt töltenek az apák házimunkával, hol milyen gyakran élnek házaséletet, és persze rögzítették azt is, hogy időközben hányan válnak el.

A szociológusok kimutatták, hogy a 173 centis vagy alacsonyabb növésű pasik 32 százalékkal ritkábban váltak el feleségüktől, mint a magas férfiak. A házimunkában is kitartóbbnak bizonyultak, ők hetente átlagosan 8 óra 28 percet sertepertéltek a ház körül, a náluk magasabbak viszont csak 7 óra 38 percet.

Az alacsony családfők ráadásul átlagban többet is kerestek, és utoljára, de nem utolsósorban jöjjön a lényeg: a kutatók szerint, aki nem elég magas, az sokkal gyakrabban szexel.

Forrás: vs.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 852

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.