Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Cindy Crawford bejelentette, hogy nem modellkedik többé

Központ február 3, 2016 Kávé mellé

Cindy Crawford 33 évvel felfedezése után egy magazinnak adott interjúban jelentette be, hogy visszavonul a profi modellkedéstől: többé nem pózol pénzért. „Úgy gondolom, itt a vége, de ez így van rendjén. Dolgoztam csodálatos fotósokkal, mit kéne még tennem? Már nincs mit bizonyítanom” – mondta a február 20-én ötvenedik születésnapját ünneplő ikonikus szépség.

cindycraw

A világhírű szupermodell, aki alig két évvel ezelőtt még retusálatlan meztelen fotóit is büszkén vállalta, a Rhapsody Magazine-nak beszélt arról, hogy születésnapja után már nem fog pénzért pózolni. A nyugdíjba vonulás hátteréről azt is elárulta, hogy hálás, amiért ennyi fantasztikus fotóssal dolgozhatott pályafutása során, és a szakmában minden megadatott neki, ami csak lehetséges, ugyanakkor már úgy érzi, hogy modellként képtelen megújulni, bár valójában már nem is érzi ennek szükségét.

Az említett interjúban hozzátette, hogy az elmúlt 30 év során képeken keresztül kommunikált, mondanivalóját ezután más formában szeretné kifejezésre juttatni. Szeretne valami „értékessel” foglalkozni, az elmúlt évtizedek során szerzett tudását és tapasztalatát más területen kívánja kamatoztatni. Bár később Facebook-oldalán közzétett posztjában még annyival talányosan kiegészítette az elmondottakat, hogy a modellszakma megtanította arra, hogy soha ne mondja azt, hogy soha, biztosan fognak még róla képek készülni.

Cindy Crawford valószínűleg lányának adja át a stafétabotot, aki örökölte édesanyja szépségét, sőt, sokak szerint megszólalásig hasonlít rá. A 14 éves Kaia Gerber fiatal kora ellenére már elindította modellkarrierjét, és máris szerződésben áll az IMG Models ügynökséggel. A feltörekvő modell hivatalos Facebook-oldala és Instagram-csatornájaalapján úgy tűnik, hogy nagyon büszke édesanyja sikereire.

A kamaszlánynak van is miért felnéznie édesanyjára, aki csak két évvel volt idősebb nála, amikor felfedezték: épp egy farmon dolgozott, amikor egy fotós képet készített róla. Egy évvel később már a chicagói Elite Model Managementtel szerződött le. A divatfotózások mellett Crawfordot a Playboyban, Pepsi-reklámokban és a House of Style című MTV műsorban is láthattuk.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 445

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.