Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Elcsábította a gyereket a bébiszitter!

Központ március 26, 2013 Kávé mellé

Elcsábította a gyereket a bébiszitter!

Elcsábított egy zűrös tinédzsert, és a szülők legnagyobb felháborodására már a házasságot tervezi vele egy 36 éves brit nő.

 

Louise McHugh szociális munkásként dolgozik, illetve nehezen kezelhető tinédzserekkel foglalkozik az otthonukban. Ryan Esdale szülei azzal bízták meg, hogy vigyázzon bajkeverő fiukra, de a nő kihasználta a helyzetet: a fizetett órákon különböző motelekbe vitte, és ott szexuális kapcsolatot létesített a tinédzserrel. Idővel teljesen fiatal szeretője megszállottja lett, még a főnökeinek is hazudott, hogy titkos légyottokra mehessen a fiúval – írja a Daily Mail.

Esdale többször is összeütközésbe került a törvénnyel. Amikor a rendőrök nyomozni kezdtek utána, akkor derült ki, hogy a nő többször is elvitte magával különböző vidéki körutakra a tinit, hogy szexeljen vele. Még a hotelszobákat is az ő bankkártyájával fizették. A munkahelyén hatalmas botrány keveredett ebből, így a nő felmondott, barátait elvesztette, de azóta is együtt van a fiúval.

A tini soha nem vallott ellene, így a vádakat ejtették, a pár pedig már az esküvőt tervezgeti. A mennyegzőt és a nászutat a fiú főiskolai ösztöndíjából akarják fedezni. A tervek szerint egy görög szigetre utaznak majd, ha pedig hazaértek, hozzáfognak a családalapításhoz – mondták.

„Nem érdekel, mit gondolnak az emberek. Tudom, hogy az anyám lehetne, de én gyönyörűnek látom őt” – mondta Esdale.

Forrás: blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 433

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.