Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Fájdalmas döntést hozott Keresztes Ildikó

Központ március 13, 2013 Kávé mellé

keresztesiFájdalmas döntést hozott Keresztes Ildikó

A négyből kettő már biztosan nem ül be többet a mentori székbe. Malek Miklós után most Keresztes Ildikó is hivatalosan is bejelentette, nem vesz részt a 2013-as X-Faktorban.

 

Az egykori ítész most ismét a színpadnak szeretne élni, mert erre az X-Faktor mellett nem volt elég ideje. Ezután csak magára és együttesére koncentrál majd, visszatér eredeti hivatásához.

“Szeretnék most egy kicsit megint a saját pályámmal, a saját hivatásommal foglalkozni” – nyilatkozta Keresztes Ildikó az RTL Klub-nak.

Azt mondja, az elmúlt három év élete legboldogabb időszaka volt. Nagyon örül, hogy részese lehetett a show-nak, érzelmeit még az interjú alatt sem tudta türtőztetni.

Rengeteg szeretet, rengeteg elismerést, barátságokat, embereket… Inkább azon kéne elgondolkoznom, hogy mit nem kaptam az X-Faktortól.” – tette hozzá Ildikó elcsuklott hanggal.

“Amikor Miklós a tavaly bejelentette, nyilván nem volt időm a dologgal foglalkozni, de már akkor összeszorult a gyomrom és aztán igazán most került napirendre ez a téma, hiszen nagyon el voltam foglalva és el kellett gondolkodnom, hogy szeretném-e ezt tovább.” – mondta Keresztes Ildikó, aki nemrég A Dal-ban is szép helyezést ért el.

Eddig sem volt nőuralom a mentori gárdában, ezért Ildikó visszalépésével legalább egy új hölgy mentort biztosan keresnek majd a szerkesztők.

Forrás: twice.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 412

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.