Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Fegyveres rabló a világ legszexisebb bűnözője

Központ szeptember 23, 2014 Kávé mellé

Fegyveres rabló a világ legszexisebb bűnözője

Victoriaville — Már most megkapta a minden idők legszexibb bűnözőjének járó címet egy francia kanadai nő, aki ellen 114 vádpontban emeltek vádat.

     

Stephanie Beaudoint (21) a múlt hónapban tartóztatták le, miután sikerült bebizonyítani, hogy ő áll a titokzatos fegyveres rablások és betörések hátterében. De egy kisebb fegyverraktárat is találtak nála, kocsijában kilenc lőfegyvert foglaltak le.

– Stephanie eddig legalább 42 lakásba tört be, a bűntetteket nem egyedül követte el. Volt egy 13, 15 és egy 17 éves segítője – tájékoztatta a Montreal Journalt ügyvédje, Denis Lavigne.

Ám amint az elfogott bűnöző képe bekerült a helyi újságokba, az olvasók nemhogy elítélték volna tettéért, valóságos hisztéria tört ki. Stephanie kapott is az alkalmon, egy sor szexi képet tett fel magáról az internetre. A legnagyobb közösségi portálon egyébként 21 éves montreali bombázóként hirdeti magát, amivel persze nem is túloz. Alig néhány hét alatt hatalmas rajongótábora lett, szexi képeit több ezren lájkolták már, és úgy néz ki, az előzetes letartóztatásból is posztol képeket.

Legutóbb szombaton tett fel egy igencsak látványos, bikinis fotót, oldalán nemcsak lájkok, de kommentárok is vannak. Egy elámult rajongója azt kérdi tőle, tényleg te vagy, akit a rablásokért csuktak le? A legtöbben azonban egyenesen esdekelnek neki, törjön be hozzájuk, az ajtót sem fogják bezárni! Egy a fotóitól begőzölt francia nyelvű imádója azt posztolta, írja meg neki, hol tartják fogva, megy, és megszökteti. Stephanie boldogan zsebeli be a bókokat, és a jelek szerint nem nagyon búslakodik a vizsgálati fogságban. Képei alá azt írta, legyen szexi napotok!

Ha bűnösnek találják a több tucat betörésért és az engedély nélküli lőfegyver tartása miatt, sok évig börtönben maradhat.

Nemrég egy kaliforniai „kollégájáért”, Jeremy Meeksért őrjöngtek az interneten, a fegyveres bűnöző állítólag sok ezer dolláros modellszerződést is kapott.

Forrás: H. G. blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 432

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.