Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Férfiak tesztelték, hogy milyen szülni

Központ január 22, 2013 Kávé mellé

Férfiak tesztelték, hogy milyen szülni

Két holland tévés kínzásnak nevezte a fájdalmat, amit a nőknek szülés közben kell elviselniük.

 

Csakúgy, mint három évvel korábban az ausztrál orvos, dr. Andrew Rochford, két holland tévés is vállalkozott arra, hogy kipróbálja, milyen érzés szülni. Míg Rochford azért vágott bele, hogy megtapasztalhassa, hogy érezte magát felesége, miközben három közös gyermeküket hozta világra, addig a két holland tévés, Dennis Storm és Valerio Zenabátorságpróbának szánta az akciót.

Miközben bevonultak saját, privát szülőszobájukba és a hátukon fekve, hasukra erősített elektromos elektródával várták az összehúzódásokat, még tréfálkoztak. Egyikük meg is kérdezte a segítségükre lévő ápolónőt, hogy szerinte üvölteni fognak-e a fájdalomtól, mire a nő igennel válaszolt.

Alig két óra telt el, és a férfiak már kérték a hagyományos fájdalomcsillapító eszközök nagy részét: kipróbálták a légzéstechnikát, a nevetőgázt, sőt, a kiabálást is, ám semmi sem segített. Így végül valamivel több mint két óra után feladták. Elődjük, Andrew Rochfordennél tovább bírta: ő három és fél óra után adta fel, amikor a fájások már 2 percenként jöttek és 1 percig tartottak.

Miközben a holland fiúk kínzásként aposztrofálták a szülési fájdalmakat, addig Andrew inkább meghajolt a nők fájdalomtűrő-képessége előtt és elismerte: a férfiak ehhez gyengék.

A tesztről készült videót ide kattintva nézheti meg.

Forrás: hír24.hu

 

Share Button
Ennyien olvasták: 329

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.