Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Gérard Depardieu prostituált volt

Központ október 8, 2014 Kávé mellé

A francia színész önéletrajzában feltárja, hogy fiatalkorában homoszexuálisokat kiszolgáló férfiprostituált és hullarabló volt.

A hatvanötéves Gérard Depardieu az utóbbi időben PutyinnalGerard Depardieu való barátsága, mértéktelen alkoholfogyasztása és nyilvános hőzöngései miatt került a hírekbe, de most ezeknél még sokkal cifrább dolgok derültek ki a francia színészről. A Daily Mail nevű brit lap közölt le részleteket a színész Ca c’est fait comme ca (kb.: Így történt) című önéletrajzából, amelyben bevallja többek közt, hogy kora tizenéves korától kezdve prostitúcióval keresett pénzt: „egész fiatalkoromtól fogva tudtam, hogy tetszem a homoszexuálisoknak” – írja. Amikor férfiak leszólították az utcán, ő pénzt kért tőlük szexuális szolgáltatásaiért cserébe.

Egy másik sokkoló vallomás, hogy Depardieu sírrablóként is dolgozott: segített egy férfinak frissen eltemetett holttesteket kiásni, és ellopni az ékszereiket és cipőjüket. Mindehhez képest az, hogy zsebtolvaj is volt és autókat is lopott, és utóbbi miatt le is sittelték, már szinte említésre sem méltó.

Putyinhoz fűződő barátságáról azt mondja, hogy szerinte az orosz elnöknek „egyből imponált a személyiségem huligánoldala”, mert mindketten végezhették volna lókötőként is, és amikor tizenöt évesek voltak, egyikük jövőjéért sem kezeskedett volna senki.

forrás: vs.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 377

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.