Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Gyilkosság áldozata lett Whitney Houston?

Központ december 29, 2012 Kávé mellé

whitneyhGyilkosság áldozata lett Whitney Houston?

Egy hollywoodi magándetektív szerint Whitney Houston nem kábítószer túladagolás áldozata lett, hanem meggyilkolták – amit egy videófelvétel is bizonyít.

 

Paul Huebl azt állítja: egy biztonsági kamera rögzítette, amint a 48 évesen elhunyt énekesnő drogdílerekkel veszekszik a Beverly Hilton hotelben, majd azok meggyilkolják a sztárt. A magándetektív két férfiról beszél, akik a haláleset előtti napokban a sztár személyes kíséretének tagjaiként jutottak be a szállodába, majd az énekesnő szobájába. A képsorokat Huebl már eljuttatta az FBI chicagói irodájának, és most abban bízik, újabb nyomozás indul az ügyben – írja a Daily Mailre hivatkozva a Blikk.

A detektív szerint a kábítószerfüggő sztár korábban tetemes összegű tartozást halmozott fel, amit nem tudott kifizetni. „Emiatt számos nagyhatalmú drogkereskedővel gyűlt meg a baja, akik végrehajtókat küldtek rá, hogy beszedjék a pénzt” – mondta. A tartozás egyes források szerint csaknem 1,5 millió dollárra rúgott.

Azt már az eddigi nyomozás is kiderítette, hogy a halála előtti nap Houstonnak egy adag kokaint szállítottak le, aki vitába keveredett a futárral, valószínűleg a fizetést illetően. A biztonsági kamerák felvételén hallatszik, amint az énekesnő annyit mond: „elegem van ebből az egészből”. Ezt megelőzően a sztárt többször is zaklatták a drogdílerek, akik megpróbálták behajtani a felhalmozott tartozást.

Whitney Houston holttestére február 11-én bukkantak rá, a Grammy-díjak kiosztását megelőző éjszakán. A halottkém szerint a halálát fulladás, illetve a sztár szívbetegsége okozta, de kokain, marihuána és más szerek keverékét is kimutatták a vérében. A holttestet a fürdőkádban találták meg – a végtagjain védekezés közben szerzett sebeket találtak, ami a magándetektív szerint arra utal, hogy a sztár az életéért küzdött, mielőtt megfulladt volna. Huebl azt is hozzátette, hogy a szállodai szobát feldúlták és kifosztották, ami szintén erőszakra utal.

A hivatalos jelentés szerint baleset történt, de később nyilvánosságra hozták a hotel egyik biztonsági őre és a mentősök között lezajlott párbeszédet, ez pedig számos kérdést vetett fel. Már áprilisban felmerült, a gyilkosság áldozata is lehetett. Paul Huebl magándetektívet egy rejtélyes ismeretlen bérelte fel, aki nem hitte el az énekesnő haláláról készült hivatalos jelentésben foglaltakat. Huebl szerint a rendőrség azért nem vitte végig a nyomozást, mert nem akarták rossz hírbe keverni az érintett hotelt, illetve az elit környéket.

forrás: kulturpart.hu/Blikk

 

Share Button
Ennyien olvasták: 500

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.