Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Házhoz viszik a gyógyszereket!

Központ június 28, 2012 Kávé mellé

Házhoz viszik a gyógyszereket!

                   

Azok a marosvásárhelyiek, akik nem tudnak gyógyszereikért a patikába menni, kérhetik a Samaritanus Mentőszolgálat segítségét.

 

A mentőszolgálat azokon segít, akik valamilyen betegség miatt nem tudják elhagyni otthonukat, így gyógyszereik beszerzése is necces számukra; csupán annyit kell tenniük, hogy előjegyzik magukat a 0365 400 800 vagy a 0767 003 322 telefonszámon, és a Samaritanus Mentőszolgálat beszerzi a szükséges gyógyszereket. A szállításokat Marosvásárhely területén végzik, a szolgáltatás ára 5 lej, ami természetesen nem foglalja magába a gyógyszerek árát, csupán a házhoz szállítás kerül ennyibe.

Jó ötlet, bár nem új: a pizzériák már rég kitalálták, hogy házhoz szállítják a pizzát azon éhes klienseiknek, akik lusták személyesen ellátogatni hozzájuk. Ráadásul ők egy fitying viteldíjat se rónak ki, mindössze a dobozért kell kicsengetni egy lejt pluszban, illetve valamennyi borravalót is ildomos adni a futárnak. Pláné akkor, ha szeretne az ember még máskor is pizzát rendelni tőlük, mert a legvastagabb flegma is simán olvadt sajtnak tűnik a feltétek kavalkádjában.

Share Button
Ennyien olvasták: 528

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.