Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Lefoglalta négy moziterem minden ülőhelyét – mert kirúgták

Központ július 2, 2014 Kávé mellé

Lefoglalta négy moziterem minden ülőhelyét – mert kirúgták

Az összes belépőjegyet megvásárolta a Transformers című sikerfilm legújabb epizódjának péntek esti premierjére egy négytermes pekingi Imax-moziba egy kínai férfi, hogy bebizonyítsa egykori kedvesének, mekkorát tévedett, amikor évekkel ezelőtt faképnél hagyta őt pénztelensége miatt. A lány, a férfi egykori évfolyamtársa azzal fordított hátat szerelmének 2007-ben, hogy „elfuserált fickó, és az is marad”.

A csak Vang néven ismert férfi egy mikroblogportálra feltett üzenetében elismerte, annak idején annyira csóró volt, hogy még két mozijegyre sem futotta neki. Most mellékelte a beszkennelt igazolást is arról, hogy lefoglalta mind a négy moziterem összes ülőhelyét.

Miután a lány szakított vele, Vang hét év kemény munkával meggazdagodott, s most egy egész multiplex kibérlésével bizonyította exének, hogy milyen sokra vitte. „Csak azt akarom üzenni neked, hogy talán tévedtél, amikor elhagytál” – írta a Weibo mikroblogportálon a férfi, arra kérve a többi internetezőt, hogy terjesszék az üzenetét, cserébe ingyen odaadja nekik a megvásárolt mozijegyeket.

A férfi 250 ezer jüant költött a belépőkre, szokatlan szerelmi üzenetét pedig 110 ezerszer továbbították. Vang szerint sikerült is kapcsolatba lépni a lánnyal, ki is békültek, de szerelmük szemlátomást már mindörökre kihunyt.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 349

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.