Központ
2020. október 30. péntek, Alfonz

Megerőszakolt és megevett egy német turistát

Központ május 20, 2014 Kávé mellé

Megerőszakolt és megevett egy német turistát

Egy polinéz férfi megölt és megevett egy német turistát, majd szexuálisan zaklatta annak barátnőjét. A kannibál 28 év börtönt kapott.

     

 

A eset a Francia Polinézia Nuku Hiva szigetén történt: a 33 éves Arihano Haiti hatóságilag igazolt idegenvezetőként dolgozott a szigeten, amikor Stefan Ramin (40) és barátnője, Heike Dorsch (37) felfogadták, hogy elvigye Ramin-t egy vadászatra. Ennek rossz vége lett: Haiti a sziget belsejébe kecskevadászatra vitte Ramin-t, és amikor kettesben maradtak megölte őt, feldarabolta, falatozott testrészeiből és a maradékot elégette, gondolva, így senki nem talál rá.

Az eset után visszatért a turista barátnőjéhez, és azt állítva, hogy barátja megsérült, a dzsungelbe akarta csalni. A nő szerencséje az volt, hogy nem hitt az idegenvezetőnek, és nem ment vele felkutatni Ramin-t, erre a férfi megerőszakolta a középkorú nőt. Egy fához kikötve szexuálisan zaklatni kezdte, az áldozatnak viszont sikerült kiszabadulnia a kannibál karmai közül és segítséget hívott. Haiti elmenekült, viszont 50 nap bujkálás után feladta magát: ekkorra találták meg Ramin elégetett maradványait is. Többek között egy állkapocs csontot, fogakat, amalgám töméseket találtak, amelyet azonosítva kiderült, hogy a német férfié volt. A vizsgálatokból kiderült, hogy Haiti fejbe lőtte az áldozatot, mielőtt feldarabolta azt – írja a Daily Mail.

Az eset három évvel ezelőtt történt: Haiti bíróság elé került gyilkosság és szexuális zaklatás vádjával, amelyben bűnösnek találták és 28 év börtönbüntetést kapott, amelyből legalább 18-at le kell töltenie mielőtt szóba kerülne a szabadlábra helyezés.

Haiti védekezésként molesztálással vádolta a német férfit, viszont ügyvédei szerint ez csupán fikció, hiszen Ramin-nak nem voltak homoszexuális hajlamai, és a szigetre is barátnőjével érkezett. Ugyanakkor a kannibálnak nevezhető férfi kapcsolatot tart fenn transzvesztitákkal, és azt gyanítják, hogy a kis termetű férfit ő erőszakolta meg, nem pedig fordítva.

forrás: Blikk/Daily Mail

 

Share Button
Ennyien olvasták: 349

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.