Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Megvan a világ legpinkebb embere

Központ július 6, 2016 Kávé mellé

Egy 52 éves nő nemcsak pink ruhákat visel, pink házban lakik, de még a kutyája is pink.

pink

Kitten Kay Sera 52 éves, Hollywoodban lakik, és elmondása szerint a mániája már több mint egy millió fontba került – és a The Sun beszámolója szerintnszám egyre csak növekszik.

Állítása szerint 35 éve nem hordott semmit a rózsaszínen kívül. Kitten – aki egyébként úgy hívja magát, hogy „rózsaszín flamingó a galambok világában” – elismeri, hogy rengeteg költséggel járt, hogy életét eme nagyszerű színnek szentelje.

„Néhányan úgy gondolják, furcsa vagyok – szerintem pedig vad és mesés vagyok.”

A hölgy egy átlagos napon felébred a pink ágyából, feldob egy pink ruhát, megmossa az arcát pink szappannal, majd megeteti Miss Puszi nevű kutyáját – tippeljen, milyen színű – tányérból. Miss Puszi egyébként úgy lett rózsaszín, hogy állatorvos által jóváhagyott cékla lével kezelik a szőrét.

Régen csak halvány rózsaszínt hordtam, de most a rózsaszín széles választéka található meg nálam – a fuksziánál már húztam egy határt, egyszerűen túl piros az ízlésemnek – mondta.

Rengeteg pénzt költött pink ruhákra, táskákra és kiegészítőkre, de birtokában van egy pink ruha, amit Audrey Hepburn viselt.

A pink hercegnő egyébként szingli, de nem azért mert híján lenne a randevúknak. „A férfiak, akik eljöttek a lakásomra, mind megdöbbentek a szenvedélyem láttán. Az egyetlen alkalommal, amikor egy férfi nem szólt a pink miatt, meglepődtem. Végül megkérdeztem a vacsora közben, hogy mit gondol a rózsaszín lakásomról – azt mondta, színvak és minden szürkének lát.”

Kitten énekléssel, vokálozással foglalkozik, de gyerekkönyvet is írt (Miss Puszi volt a társszerzője) a kalandjairól. Kitten a temetéseken is rózsaszínt húz, és természetesen a karácsonyfája is pink.

Szerinte a rózsaszín segít abban, hogy látszódjon – a színtől úgy érzi, valóban életben van és boldog.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 474

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.