Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Mesesarok felnőtt gyerekeknek

Központ október 5, 2011 Kávé mellé

hofMesesarok felnőtt gyerekeknek

TWISTED TALES – KIFACSART MESÉK

(…) Nosza, a boszorkány hamarjában Hófehérke nyomába küldött egy bérgyilkost, aki kivitte a csajt az erdőbe, ahol aztán némi könyörgés meg oboázás után szabadon engedte, és vásárolt a Realban egy disznószívet….

Hófehérke

 Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb harminc kilométeres körzetben? – faggatta sminkkészletének hátlapját a rusnya, vén banya egy ködös októberi reggelen, a kérdezett pedig Hófehérkét, az ismert fehérneműmodellt és pornószínésznőt jelölte meg. Nosza, a boszorkány hamarjában Hófehérke nyomába küldött egy bérgyilkost, aki kivitte a csajt az erdőbe, ahol aztán némi könyörgés meg oboázás után szabadon engedte, és vásárolt a Realban egy disznószívet megbízatása végrehajtásának bizonyítékaként. GPS hiányában a megkegyelmezett találomra indult el a rengetegben, és kisvártatva a törpék házához érkezett, csak értelemszerűen nem fért be az ajtón, így hát ment, mendegélt tovább, amíg az óriások házához nem ért, ahol belépése után nem egészen két másodperccel véletlenül eltaposták. A törpéknél azóta is iszonyú rendetlenség van.

 

A didergő király

 Volt egyszer egy király, aki akkora palotában vegetált, hogy az istennek se tudta kifűteni; állandóan fázott, meg volt hűlve, prüsszögött, és folyt a taknya. Hiába jöttek mesteremberek a világ minden tájáról: egyikük csempekályhával próbálkozott, másikuk padlófűtéssel, a harmadik olajkályhával (olyanok is voltak, akik napelemmel vagy geotermikus hőszivattyúval), de hasztalan, egyik sem vált be. Aztán egy szép napon beállított a szegény ember legkisebb fia néhány kék salopétás munkással, akik szép fehér hőközpontot szereltek a didergő király trónja fölé, körbebástyázták kaloriferekkel, és bevezették néki a gázt. Nem is fázott többé az öreg király, de nem ám! Boldogan élt, amíg… meg nem kapta az első havi gázszámlát, és meg nem ütötte a guta. Még ma is élne, ha meg nem hal.

 

A királykisasszony és a béka

 Egyszer volt, hol nem volt, egyszercsak volt egy királykisasszony. Hát, amint egy madárröptetően vidám délelőttön ANL-s kastélya kertjében kolbászolgat, hirtelen elécuppan egy jóképű béka, és tömören közli vele: ő egy elvarázsolt királyfi, és ha a királykisasszony megcsókolja, akkor visszaváltozik királyfivá, elveszi feleségül meg minden. Történetünk szempontjából lényeges infó, hogy a királykisasszony kegyeiért nem tolongtak a pályázók, ronda volt a nyomorult, mint egy külszíni fejtés, ráadásul a lehelete is penetráns, mert nem zárt rendesen a gyomorszája. Így hát kapva kapott a varangy ajánlatán, csak egyszer hónapokig járt pszichoterápiára beteges békafóbiáját leküzdendő. Aztán, ahogy elcsattant a pussz, hát, lássatok csodát! A béka tényleg átváltozott királyfivá, csak méretarányosan: a királykisasszonynak kábé a bokájáig ért. A rusnya royalpipi ekkor felkapta, és úgy vágta az első fához, hogy fröcsögve loccsant szét. Még ma is látszik a helye, ha az eső le nem mosta.


Share Button
Ennyien olvasták: 685

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.