Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Napi horoszkóp – Április 13.

Központ április 13, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 13.

 

Kos: Kényszert érzel arra, hogy átgondold életedet, mérlegeld helyzetedet. Kitűnően értesz ahhoz, hogy felbecsüld saját értékeidet, és a számba jöhető lehetőségek közül kiválaszd a legjobbat. Erődből mindig képes vagy tartalékolni a nehéz napokra. Ezért tudsz most is felülkerekedni a válságon.

Bika: Az órák csigalassúsággal vánszorognak. Alig várod, hogy együtt lehess kedveseddel, annyi a mondandód, hogy nem is tudod, mivel kezdd. A nagy akarástól kamaszos elfogódottság vesz rajtad erőt. Úgy pironkodsz, mint egy éretlen gyerek. De ettől csak még varázslatosabb, ami veled történik.

Ikrek: Munkahelyeden meginog a helyzeted, és általában is sok a bizonytalan pont az életedben, amitől egyre rosszabbul érzed magad. Szerencse, hogy közeleg a hétvége, amit felhasználhatsz dolgaid rendezésére. Így is marad éppen elég megoldatlan problémád, melyekkel hamarosan szembe kell nézned.

Rák: Elmúlt a vihar, épp ezért bánod már, hogy tegnap meghátráltál. Pedig jól tetted, hogy nem cselekedtél elhamarkodottan. Ezt most mégsem vagy képes belátni. Ma éppen ezért sokkal többet kockáztatsz, mint egyébként. Ne ess ugyanabba a hibába, amelybe tegnap eshettél volna. Légy következetes!

Oroszlán: Gyere elő barlangodból, ne ijedj meg a kisebb viharoktól. Az áprilisi égzengés olyan, mint az Oroszlán dühe. Csupán néhány percig tart, és az áldott napsütés orvosság a bajára. Ma derűsen hempereghetsz, hiszen most semmiféle veszély nem leselkedik rád. Persze azért ne bízd el magad!

Szűz: Amihez hozzányúlsz, elromlik, eltörik. Jobb, ha kerülöd a konyhai gépeket, berendezéseket. A közlekedésben is légy szokottnál elővigyázatosabb, körültekintőbb. Rég mozdultál már ki otthonról, ez igaz. De ez a nap erre sem alkalmas. Az a legokosabb, ha este otthon maradsz és olvasgatsz.

Mérleg: Úgy látod, hogyha nem teszel valamit annak érdekében, hogy színesebb, mozgalmasabb legyen körülötted az élet, akkor kénytelen leszel beletörődni a szürke hétköznapokba. Pedig nem vagy hajlandó állandóan ezen fáradozni, hisz jogosan várod el, hogy néha környezeted is aktivizálja magát.

Skorpió: Csábító ajánlatot kaphatsz, olyat, amilyet csak ritkán kap az ember. Nem szabad elfelejtened, hogy bizonyos kellemetlenségekkel járhat annak elfogadása. Fel kell adnod eddigi életviteledet, és sok kellemes dologról le kell mondanod. Vedd sorra az előnyöket, és a hátrányokat egyaránt.

Nyilas: Különböző nehézségekkel találhatod magad szemben munkádban. Valami elromlott, valami fennakadás történt, és egyesek úgy állítják be, hogy ez a te mulasztásod miatt következett be. Ne idegesítsd magad, hanem bizonyítsd be igazadat. Látványos győzelmed rendkívüli elégtétellel tölt el.

Bak: Ha nem bírod cérnával, iktass be félóra pihenőt. Sokkal kevesebb kiesést jelent, mintha túlfeszíted, gyötröd magad. Csípd el azt a kis napot, ami rád ragyoghat. Ételeid közül válaszd a legkedvesebbet és kényeztesd magad! Ez ügyben nem kell másra várnod. Úgy a legjobb, ha magad döntesz.

Vízöntő: Verőfényes reggelre ébredsz. Most jössz rá, hogy az állandó lótás-futás közepette észre sem vetted a tavaszt. Szinte harapni lehet a „zöld” levegőt. Alig várod, hogy letudd a letudnivalókat, és kiszabadulj. Idejekorán kezdd el szervezni a hétvégét! Állítsd kész helyzet elé családodat.

Halak: Testi-lelki állapotodban jelentős változás állt be, mégpedig kedvező irányban. Egyre jobban kezdesz hasonlítani a görögök által megfogalmazott eszményképhez: ép testben ép lélek. Amennyiben ennek tudata további önbizalom-növekedéssel jár együtt, pattanásig feszült helyzet állhat elő.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 386

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.