Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Április 19.

Központ április 19, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 19.

 

Kos: Lehet, hogy az átéltek túlságosan megrendítettek, rossz hatást tettek közérzetedre. Ma nehezen boldogul veled a környezeted. Semmiségeken hajba kaptok, sértegetitek egymást. Vigyázz a megjegyzéseidre: nem csak te vagy sebezhető, te is üthetsz olyan sebeket, melyek nehezen gyógyulnak be.

Bika: Szívügyekben érdekes fejlemények várhatók ezen a napon. Kapcsolatok kezdődnek és végződnek, sorsok összeköttetnek és szétválasztatnak, de nagy fellángolásokat nem jeleznek a csillagok. Ez az időszak inkább az ismerkedésnek, az érzelmek megmérettetésének, a döntő elhatározásoknak kedvez.

Ikrek: Ha eleged van már abból, hogy ugyanazokat az ételeket eszed, hasonló ízeket kóstolsz, unalmas emberekkel találkozol, változtass. Forgass fel mindent magad körül, tedd változatosabbá életedet. Arra vigyázz, hogy amikor életedben nagytakarítást végzel, nehogy az értékes dolgokat is eldobd.

Rák: A csillagok szerint kedvező az idő a többnyire bizonytalan kimenetelű vállalkozásokra, tehát nyugodtan játszhatsz hazárdjátékokat. Természetesen – mint mindig – most sem célszerű mindent egy lapra feltenni. Az okos üzletember igyekszik megosztani a kockázatot, hogy elkerülje a katasztrófát.

Oroszlán: Tán te is érzed a sugárzó hatást, mely szelídséget, alkotókedvet kelt az Oroszlánban. Az élet szépségei, élvezete iránti vágy érvényesül. A természet varázslatos, virágszirmokból varrt ruhát öltött, a bódító illatkavalkád megrészegíti az embereket. A te napodat sem árnyékolja be semmi.

Szűz: Rád fért már egy csendes, nyugodt nap. Az állandó hajtás, nem csak az egészségedre ártalmas, de problémákat okozhat a családi életedben is. Pótold mindazt, amit az utóbbi időben elhanyagoltál! Többen fontos kérdésben fordulhatnak hozzád, vedd komolyan a problémáikat. Hálásak lesznek érte.

Mérleg: Olyan számító lettél az utóbbi időben, hogy ez szemet szúr barátaidnak, családodnak egyaránt. A világért sem kezdenél bele olyasmibe, amiben nem látsz hasznot. Jó lenne, ha elgondolkoznál ezen. Régebben utáltad azokat, akik érdekből tesznek bármit. Nem lehet, hogy elindultál ezen az úton?

Skorpió: Többet kellene törődnöd családoddal. Tarthatatlan állapot, hogy este, hullafáradtan esel haza. Olyankor már érthető, hogy nincs időd semmire. A közös kalandok, jóízű beszélgetések nem pótolhatók pénzzel, nem helyettesíthetők mással. Kapcsold ki magad a rohanásból legalább néhány órára!

Nyilas: Imádod a kalandokat, és e szenvedélyed ma sem kerül el. Légy óvatos, próbáld magad visszafogni, és családodat sem elhanyagolni. Ma olyan feladattal bízhatnak meg, melynek elvégzéséhez minden képességedet mozgósítanod kell. Győzöd az erőfeszítést, ha kedvező munkafeltételeket teremtesz.

Bak: Vagy olyan állapotban, hogy befogadj új szellemi irányzatokat, hajlékonyan kezeld a változás lehetőségéhez vezető tanácsokat. Igyekezz fejleszteni önkontrollodat! Dühkitöréseid nem tesznek jót. Néha akkor is ragaszkodsz helytelen elképzelésedhez, amikor már kiderült, hogy használhatatlan.

Vízöntő: Életkedved töretlen, egészséged kicsattanó, alkotóerőd teljében vagy, kapcsolataidban bízhatsz. Mégis valami kócos bizonytalanság ül meg. Most nincs időd arra, hogy rendezd soraidat. A hétvégét majd mindenképpen ennek szenteld! Még akkor is ha sajnálod erre elfecsérelni az idődet.

Halak: Nem állíthatod, hogy kedvesed hagy unatkozni. Mindig talál módot arra, hogy meglepetésben részesítsen. Ezek azonban majdnem mindig kellemetlenek. Részéről ártó szándékot fel sem tételeznél. Lehet, hogy akarata ellenére alakulnak így a dolgok, és a véletlen műve az egész? Ne légy hiszékeny!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 371

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.