Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Április 21.

Központ április 21, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 22. horoszkop

 

 

Kos: Használd ki a mai újhold erejét, és szabadulj meg mindentől, ami nemkívánatos az életedben! Most könnyedén leszámolhatsz a káros szokásaiddal csakúgy, mint a negatív helyzetekkel és az értelmetlen vitákkal. Igaz, ez utóbbihoz nagyvonalúságra is szükséged lesz!

Bika: A szombati újhold erejét a Bikák érezhetik a legtisztábban. Az életedben a pozitív változások már akkor elkezdődnek, ha csak gondolsz rájuk. Ez ugyanakkora teher, mint amekkora áldás: a negatív gondolataid ugyanis negatív eseményeket indíthatnak el, ezért csak a jó dolgokra koncentrálj!

Ikrek: Azzal a boldog tudattal ébredsz, hogy minden rendben van körülötted. Lehet, hogy ezt csak félálomban érzed, és amire kinyitod a szemed, már egy sor gondot fel tudnál sorolni? Hidd el, álmodban tudtad jól: ma minden megoldható, elég csak akarnod, hogy elkezdődjön a változás!

Rák: Nevetős kedvedben talál a szombat. Most szívesen vagy a szabadban, szívesen játszol a körülötted élő gyereksereggel és persze a háziállataid sem maradhatnak dögönyözés nélkül. Szombaton szeretetbombává válsz, és ennek mindenki őszintén örül a környezetedben.

Oroszlán: Folyton azon jár az agyad, hogy mások mit fognak szólni ahhoz, amit teszel, mondasz vagy érzel. Szombaton igazán lazíthatnál, és gondolhatnál arra, hogy teljesen mindegy, mi mások véleménye rólad. Az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben, és nem az, hogy ezt mindenki elfogadja!

Szűz: A szombat remek alkalmat kínál arra, hogy egy kissé átgondold a céljaidat. Tudod, hogy mit szeretnél egy hónap, fél év, vagy egy év múlva? Lehet, hogy még mindig a régi céljaidat akarod megvalósítani, amikre már semmi szükséged, és a szíved már teljesen másra vágyik?

Mérleg: Ma igazán döntésképtelennek érzed magadat. Talán ez a munkanappá tett szombat zavart össze? Mindenesetre ma a szokásosnál nehezebben hozol döntéseket, a szokásosnál nehezebben mondod ki a véleményedet, és a szokásosnál nehezebb a kedvedben járni.

Skorpió: Ma nehezen engeded el az embereket, a helyzeteket és a tárgyakat. Úgy is mondhatnánk, hogy gyűjtőszenvedély éled benned, és most mindenhez ragaszkodsz, ami egy kicsit is megérinti. Jó lenne, ha valamit adnál másoknak: időt, segítséget, jó tanácsot… bármit, amire szükségük van!

Nyilas: Beszélgetős hangulatban vagy szombaton, és ezért mindenkit hajlamos leszel szóval tartani. Ha ma dolgozol, akkor mindenkit meglepsz a cserfességeddel, de ha pihenéssel töltöd a
szombatot, akkor is tele leszel beszédkényszerrel. Szerencsére könnyen találsz magadnak beszélgetőpartnert.

Bak: Egy kis odafigyelés, egy kis empátia, egy kis nyitottság kell ahhoz, hogy a környezeted barátságosabb legyen veled. Ha ma morcos vagy, ők undokok lesznek. Ha mosolyogsz, ők nevetnek. A hozzáállásodat megsokszorozva kapod vissza, ezt tarts észben!

Kedves: Ha ma be kellett menned dolgozni, akkor vedd elő a kreativitásodat és a humorodat! Hidd el, ha ezt a két tulajdonságodat bele tudod vinni a munkába, akkor nemcsak te élvezed jobban a szombatot, de a főnököd is elégedettebb lesz veled. Ha otthon maradtál, akkor is érdemes a humorodat használnod!

Halak: A mai újhold segít abban, hogy lezárj egy szakaszt az életedben. Ez a nap különösen alkalmas a pénzügyi aggodalmaid és a megélhetési félelmeid legyőzésére! Ma könnyebben vonzhatsz magadhoz bőséget és gazdagságot, mint más napokon. Érdemes kipróbálnod valamilyen teremtő technikát! 

Forrás: nőklapja

Share Button
Ennyien olvasták: 404

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.