Központ
2020. október 30. péntek, Alfonz

Napi horoszkóp – Április 26.

Központ április 26, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Április 26.

 

Kedves Kos! Hivatásodban, vállalkozásodban újabb, jelentős állomáshoz érkezhetsz. Nem kell megijedni, most előnyöket remélhetsz a változástól. Gondot okozhat, hogy egészségileg nem érzed elég alkalmasnak magad a változásra. Ehhez érdemes kikérni a szakorvos és természetesen a család véleményét.

Kedves Bika! Elült a vihar, a fellegek elvonultak. Mindenki mosolyog, segítőkész. Mintha mi sem történt volna. Most legalább dolgozhatsz, van mit behoznod. Amúgy is korábban abbahagyod a munkát, hiszen feledhetetlen program vár rád. Hogy is feledhetnéd: egy meghatározó szakasz zárul le életedben.

Kedves Ikrek! A ma kötött házasságok, barátságok, a ma születő szerelmek jó előjellel indulnak, vagyis jó esélyük van arra, hogy tartósak és tartalmasak legyenek. Ehhez persze nem elegendő, ha az Ikrek ölbe tett kézzel várják a boldogságot. Tenniük is kell ezért, de ebben nincsen semmi rossz.

Kedves Rák! Ítéleteid ma nagyon bizonytalanok, túl érzékeny vagy, olyannyira, hogy észre sem veszed, ha megsértesz másokat. Véleményt is pillanatnyi benyomásaid hatására alkotsz, ez veszélyezteti munkahelyi előmeneteledet. Gondold át még egyszer a problémákat, hogy megkíméld magad a csalódásoktól.

Kedves Oroszlán! Gyorsan telik a nap, bár ügyes-bajos dolgaid nem kötnek le igazán. Romantikus, érzelmes hangulat kerít hatalmába, és ez este csak fokozódik. Andalgás a fák alatt kéz a kézben a szeretett lénnyel, gyertyafényes vacsora egy meghitt kisvendéglőben, szerelmes szavak… Ez kell most neked!

Kedves Szűz! Gondoskodó, anyáskodó vagy. Szereted a rendet magad körül és mindent a szokott helyén tudni. Jól ismered környezeted minden apró részletét, és pontosan emlékszel korábbi lakóhelyeid zegzugaira is. Stabil pontot képviselsz családod életében. Az esetleges nehézségekkel reálisan nézz szembe!

Kedves Mérleg! Tudnod kellene, hogy pontosan mire is van szükséged. Döntésképtelennek tűnsz, nem találod a helyed. Fáradt vagy, ennek ellenére folyamatosan mehetnéked van, programokra vágysz. Valószínűleg, fizikailag kimerültél, ám szellemileg túlzottan vibrálsz. Este olvass, keresd családod társaságát!

Kedves Skorpió! Gyors felfogóképességeddel könnyen jutsz előre. Mások szinte fel sem ocsúdnak, te már rég messze jársz céljaid elérésében. Ügyesen alakítod sorsodat. Ebben nagy szerepet játszik az, hogy mindig határozottan döntesz, és bízol magadban. Ezek tükrében kiegyensúlyozottan végzed feladataidat.

Kedves Nyilas! Egy régóta áhított vágyad végre teljesülhet a napokban. Előfordulhat munkahelyváltozás, vagy költözés is. Régi ismerőssel hozhat össze a sors, vagy egy baráti kapcsolatod által komoly anyagi forráshoz juthatsz. Egy dologra azonban nagyon vigyáznod kell: ne légy túlságosan önfeláldozó!

Kedves Bak! Rendkívüli nyugodtságoddal szinte ámulatba ejted az embereket. Számodra az a legfontosabb, hogy minden a megszokott mederben folyjon. Szereted, ha csak olyan emberek vesznek körül, akikkel maximálisan megértitek egymást, és véleménykülönbségnek nyoma sincs. Így tudsz a leggyorsabban haladni.

Kedves Vízöntő! Ezen a napon szerencsés lehetsz, ügyeid gyorsan és gördülékenyen haladnak. Támogatásra is számíthatsz, és biztos lehetsz abban, hogy felmerülő gondjaiddal nem maradsz magadra. Szeretteid és barátaid egyaránt szívesen nyújtanak segítséget. Erődet okosan oszd be, szükséged lesz energiára!

Kedves Halak! Régóta keresed már azt a személyt, akit neked teremtett a mindenség. Addig nem is vagy hajlandó összekötni az életedet senkivel, amíg nem bizonyosodik be számodra, hogy ő az ideális. Szerencsére már nem kell sokáig várnod, hiszen kitartó kutatómunkádnak hamarosan megérik a gyümölcse.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 330

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.