Központ
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Napi horoszkóp – Augusztus 10.

Központ augusztus 10, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Szereted, ha simán mennek a dolgok, és most ismét elakadtál valahol. Megtorpantál. Légüres térbe kerültél, vagy csak úgy érzed. Talán az bánt, hogy nincs rendes állásod, de attól is szenvedsz, ha szorgalmadnak nincs eredménye. Nem jutsz előbbre a hivatásodban, és ez a kilátástalanság keserű gondolatokat szül. Űzd ki őket a fejedből!

Kedves Bika! Bal lábbal kelsz. Semmi sem tetszik, semmi sem jó. Munkahelyeden mindenkibe belekötsz. Ha kedvedben járnak, felfortyansz, ha nem törődnek veled, megneheztelsz. Teljesen feleslegesen kioktatsz mindenkit. Kedvesedre is megorrolsz. Titkon azt várod tőle, hogy derítsen jobb kedvre, de egy pillanatra sem ismered el, hogy bosszús volnál.

Kedves Ikrek! Az Ikrek-szülött általában nem hajlamos az elhízásra, amit annak köszönhet, hogy rendkívül nagy a mozgásigénye. Nyüzsgő típus, nem sokáig bírja egy helyben. Csupa ideg alkatánál fogva az átlagosnál több alvásra van szüksége. Kövess el mindent annak érdekében, hogy megadd szervezetednek, ami dukál, sőt, ha lehet, valamivel többet.

Kedves Rák! Vigyázz ma a közlekedésben, mert könnyen bajod eshet. Ne légy figyelmetlen! Mi ez a szétszórtság? Szedd össze magad, kellemes csalódások is érhetnek! Partnerkapcsolatod hanyatlóban van. Ha meg akarod menteni, figyelj jobban a másikra. Neki is lehetnek problémái, beszélgess hát vele! Lelkiegyensúlyod felborulhat, ha nem vagy óvatos.

Kedves Oroszlán! Aki első látásra megnyeri bizalmadat, azzal szemben sokszor megalapozatlanul elnéző vagy, míg arra érdemesebb emberekkel szemben rideg és bizalmatlan. Ráadásul nem hagyod magad meggyőzni arról, hogy rosszul ítéltél. Pedig ne feledd: ahhoz soha nincs késő, hogy a saját véleményedet felülbíráld, elvégre érhet kellemes csalódás is.

Kedves Szűz! Szürke hétköznapok is válhatnak piros betűs ünneppé. Lehet, hogy így lesz a mai nappal is. Jelentős eseményekre számíthatsz a szerelemben. Hogy mely válfajára – életre szóló kapcsolat, feledhetetlen szerelem, eljegyzési vacsora -, tőled függ. Érdemes emlékezetessé tenni egy csokor virággal. Hogy adod, vagy kapod, az nem is számít.

Kedves Mérleg! Bizonyítani akarsz, és ezért nem riadsz vissza semmilyen eszköztől. Nem kertelsz sokáig, azonnal a lényegre térsz. Úgy érzed, nincs vesztegetni való időd, pedig nem hajt, kerget senki. Egyszerűen csak szeretsz minél előbb túl lenni azon, amire már kidolgoztad a végrehajtási tervet. Ezt a munkatempót kevesen bírják ilyen hőségben.

Kedves Skorpió! Mindig ura voltál érzelmeidnek, de Neki sikerült kiborítani. Eltalálta azt a kényes pontot, ahol ki lehet billenteni egyensúlyodból. Vedd észre, hogy az egész erre irányult, semmi köze sincs magasztosabb célokhoz. Csak azt akarta látni, hogy milyen az, amikor elveszted lélekjelenlétedet. Bosszút forralni értelmetlen, hiábavaló.

Kedves Nyilas! Ma szerencsére derűs és eseménytelen nap köszönt végre rád. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek fontosabb munkahelyi és magánéleti feladataid, de ezek megoldása, elintézése nem ütközik semmilyen akadályba. Mindenütt segítőkészséget és együttműködést tapasztalhatsz. Elképzeléseid végre simán zöld utat kapnak ezen a napon.

Kedves Bak! Érdemes új vállalkozásba belekezdeni. Hosszú távra érvényes terveket szőhetsz. Nem kell félned, nem maradsz egyedül. Családi, baráti segítségre egyaránt számíthatsz. Mindenki beleadja a tőle telhető legtöbbet. Ha elszánod magad, lesz erőd is, kitartásod is a felfutás időszakában. Ne feledd ki a modern technikát sem számításaidból.

Kedves Vízöntő! Féltékeny, sőt gonosz pillantásod kísérik minden egyes lépésedet. Pedig legújabb ötleteddel még elő sem álltál. Most nyári felfedezéseidet részesítik ilyen „meleg fogadtatásban”. A kisszerűséget gyűlölöd, főként, ha nagyképűséggel párosul. A vitát ma még mindenesetre sikerül elkerülnöd. Mielőbb távozz hát a tett színhelyéről.

Kedves Halak! Tedd fel kérdést! Akarják, vagy nem? Ne fogadj el mellébeszélést, holmi tessék-lássék ígéretet. Nesze semmi, fogd meg jól! Eleged van ebből, mert már biztos vagy abban: ki akarnak játszani. Ne engedd, hogy kisemmizzenek, hiszen, emlékezz csak, hány nappalodat és hány éjszakádat áldoztad fel. És mindezt miért? Egy meleg kézfogásért?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 555

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.