Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Napi horoszkóp – Augusztus 12.

Központ augusztus 12, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 12.

 

Kedves Kos! Most minden adut a kezedben tartasz., hogy szép szakmai sikert könyvelj el magadnak. Az év elején szóba került tervek újra aktuálisak lehetnek, és kedvező fordulatot vehetnek ebben a néhány napban. Használd ki, mert nem tudhatod, hogy lesz-e mostanság ilyen remek lehetőséged.

Kedves Bika! Valamivel jobban mennek a dolgaid ma, mint a hét első napján. Munkahelyeden néhány akadályt is sikerül hamar legyőznöd. Jelenleg a csillagos égboltod felhőtlen. Még az megeshet, hogy a szingli Bikák belesétálnak ma valaki karjaiba. Egy biztos, ma új kapcsolatokra teszel szert.

Kedves Ikrek! A csillagok ma sikersorozatról gondoskodnak, minden a kívánságaid szerint alakul. Új tervek kovácsolásához és régóta dédelgetett álmod megvalósításához igen kedvező a nap. Nehogy elmenj valami mellett, ami csak arra vár, hogy hasra ess benne. A lehetőségek ma tálcán kínálják magukat.

Kedves Rák! Rendkívül kellemes nap vár rád. Madarat lehetne fogatni ma veled, olyan boldog vagy. Főleg azoknak, akik június 30-a után születtek, kiválóak a kártyái, de persze a többiek sem panaszkodhatnak. Ma csupa olyan dolog történik veled, amelyek jövődet új utakra vezénylik.

Kedves Oroszlán! Továbbra is sikeres korszakban vagy, nyugodtan ülhetsz a babérjaidon, nyaralhatsz. Főleg akkor, ha otthonléted alatt okosan cselekedtél. Ez a legideálisabb időszak az elmúlt idők gondjainak kipihenésére, gondolataid rendberakására. Mire haza mész, újult erővel kezdheted a munkát.

Kedves Szűz! Pénzügyi téren nem ártana ma egy kicsit résen lenned. Mindenképpen kerüld a meggondolatlan kiadásokat és bevásárlásokat, továbbá légy óvatos az elöljárókkal vagy a hatóságokkal. Ma valahogy minden balul üt ki, ami szabályokkal, pénzkiadással, ügyintézéssel kapcsolatos.

Kedves Mérleg! A csillagok állása ma sajnos nem igazán kedvez neked, homok kerül a gépezetbe. Valaki vagy valakik megpróbálnak akadályozni téged, éppen ezért komoly erőfeszítéseket kell tenned, nehogy lemaradj a kínálkozó üzleti alkalmakról. Vigyázz, nehogy egyesek megelőzzenek.

Kedves Skorpió! A csillagok ma megzavarják életed megszokott menetét. Váratlan események kuszálják össze a programodat, ráadásul te sem vagy azonos hullámhosszon a környezeteddel. Ha éppen a megérdemelt szabadságodat töltöd, légy óvatos, mert utazás közben is adódhatnak gondjaid.

Kedves Nyilas! Egy sor nehézséggel kell ma szembenézned. Valamiért nagyon feledékeny és szétszórt vagy, pedig igencsak résen kellene lenned mostanság. Ha ezen a napon valahogy túl leszel, már nincs nagy gond, mert holnap már kellőképpen kipihenheted magad. Addig azonban fő az óvatosság!

Kedves Bak! Kecsegtető ez a nap számodra. Mint mindig, most is rendkívül ügyesen cselekszel, és nagyon talpraesett vagy. Tudod, mit kell tenned. A csillagok állása kedvez egy utazásnak, vagy fontos találkozásnak egyaránt. Sőt, még egy számodra fontos szerződés megkötésére is könnyen sor kerülhet.

Kedves Vízöntő! A csillagok valóságos szerencseáradatról gondoskodnak ezen a napon. Minden adut a kezedben tartasz ahhoz, hogy egy régi vágyadat megvalósíthasd végre. Vigyázz, ne siess el a lehetőségek mellett, mert lehet, hogy többé soha nem térnek vissza. Ne kapkodj, ez nagyon fontos!

Kedves Halak! Különösen kedvező változások rajzolódnak ki ma azon Halak számára, akik március 15. előtt látták meg a napvilágot. A csillagok előnyös változásokról gondoskodnak, sőt, lehet, hogy te magad is változol valamilyen téren. Aggodalomra azonban semmi ok, nem a hátrányodra.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 342

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.