Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Augusztus 14.

Központ augusztus 14, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 14.

 

Kedves Kos! Elbizonytalanodsz jövődet, társas kapcsolataidat illetően. Tán egészséged aggaszt, vagy a magány, de az is lehet, hogy pénzügyeid, vállalkozásaid nyugtalanítanak. Tartasz tőle, hogy amibe belefogsz, az eleve kudarcra van ítélve. Aggodalmaid talán nem alaptalanok, de búsulás helyett inkább keress kiutat a magánélet zsákutcájából.

Kedves Bika! Testből és lélekből vagyunk, és mindkettő megköveteli azt, ami a jussa. Ma testedet is, lelkedet is jóllakatod a nekik való finom falatokkal: étellel, itallal, szerelemmel, olvasmánnyal, és zenével egyaránt. Végre kedveseddel töltheted a napot. A betoppanó vidám kompánia sem zavarja meg kedélyedet, igazán nagyon jól szórakozol.

Kedves Ikrek! Büszkén tekintesz önmagadra, amiért agyafúrtabbnak bizonyultál vetélytársadnál. Ami igaz, az igaz: az Ikrek ravasz róka, nagyon nehéz túljárni az eszén. Sajnos nemcsak ravasz, hanem önelégült is, ezért gyakran megesik vele, hogy amikor már a győzelmet ünnepli, akkor mérik rá a mindent eldöntő csapást. Okulj ebből, légy résen!

Kedves Rák! Munkáddal kapcsolatban öröm ér, és előmeneteledben is kedvező fejlemények várhatók. Ne kapkodj, és akkor bízhatsz a sikerben! Továbbra is őrizd meg jó hangulatodat, és ne hagyd, hogy a nyár melege elbágyasszon. Menj ki a strandra vagy a közeli tópartra, és ússz egyet! Meglátod, a víz felfrissít, életkedved is csak fokozódni fog.

Kedves Oroszlán! Ideje, hogy kézbe vedd az irányítást. Nem sodorhatod magad az árral, mert utóbb megbosszulja magát. Különben sem illik az Oroszlánhoz a tétovázás, a határozatlanság. Ha gondterhelt ábrázatodat látva valaki segítőkezet nyújt, ne utasítsd vissza, mert ez sértődésre adna okot. Hallgasd meg tanácsát, legfeljebb nem fogadod meg.

Kedves Szűz! Egy porcikád sem kívánja e napot, valahogy rossz előérzeteid vannak. Nem is csoda. Komoly kérdésekben következhet be végleges, visszafordíthatatlan változás. Egyik napról a másikra utcára kerülhetsz, vagy tönkremehet a házasságod, esetleg elveszíthetsz egy jó barátot. Elbújni nem tudsz az események elől, de nem is lenne érdemes.

Kedves Mérleg! Összecsapnak a hullámok a fejed felett. Ha strandra igyekszel, biztos beborul, ha munkába készülsz, szinte biztos, hogy bőrig ázol. Ráadásul magányosnak, szerencsétlennek érzed magad, és még az apróbb próbálkozások is kudarccal végződnek. Ha jó barátodtól kész tanácsot, téged is felelőssé tehet ezért a kellemetlen helyzetért.

Kedves Skorpió! Az augusztus a Skorpiók számára közepes hónap. Eredményeik minden várakozást felülmúlnak – bizonyítják rátermettségüket, dicsérik felkészültségüket és munkájukat. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni az irigységet. Számolni kell azzal, hogy a sikernek nem mindenki örül, és megpróbálják lejáratni a tehetséges Skorpiót.

Kedves Nyilas! Úgy érzed, hogy kapcsolatod válságba jutott, kiüresedett, és már nincs erőd, talán lehetőséged sem ennek megváltoztatására. Arra, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz. Gondold végig, az elhidegülésben milyen szerepe lehetett magatartásodnak, és azt is, hogy vajon a szakítással vagy az együtt maradással nyernél-e többet.

Kedves Bak! Megsértődsz, mindenre felhúzod az orrod. Szólni nem szólsz, sértettségedet takarod. Amikor aztán betelt a pohár, haragos levét a többiekre öntöd. Nem is értik igazán, miről van szó. Úgy jársz-kelsz, mint egy hatalomból kivetett fejedelem. Mígnem a kedvesed ráébreszt, hogy a fejedelmi gyönyörökhöz nem szükséges uralkodói palást.

Kedves Vízöntő! Mintha pestisjárvány söpört volna végig az egész városon. Sehol egy kósza barát, sehol egy említésre méltó esemény. Kedvetlenül hazafelé veszed hát az utadat, hogy egy jó könyv társaságában üsd el a hiábavalónak tetsző órákat. Kedvesed azonban – bármilyen megértő is más helyzetekben – most nem fog örülni ennek a helyzetnek.

Kedves Halak! Fárasztó, mégis csodálatos nap. Hiszen minden testrészedet alaposan megmozgatod, megdolgoztatod. Legkisebb berozsdásodott alkatrészeidet is sikerül működésbe hoznod. Az igazság az, hogy porhüvelyedet csak akkor részesíted illő bánásmódban, amikor már nagyon tiltakozik. Ez a nap kivételnek számít, és ezt te sajnálod a legjobban.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.