Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Napi horoszkóp – Augusztus 19.

Központ augusztus 19, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 19.

 

Kedves Kos! Egyes Kosok épp ma győződhetnek meg arról, hogy ellenállhatatlanok. Szívügyekben legmerészebb vágyaik is beteljesülhetnek. Mindehhez még üzleti és egyéb sikereket is elérhetnek. Rájuk ma nem érvényes a mondás: aki szerencsés a szerelemben, veszít a kártyán. Ezen a napon még a pókeren is nyerhetsz.

Kedves Bika! Nincs könnyű dolgod, ha meg akarod védeni álláspontodat. Nem hátrálhatsz, nem hunyászkodhatsz meg! Határozottabb hangot kell megütnöd, mert a vitatársak már-már durvák veled. Bírálni érvekkel kell, nem hangerővel, tekintélyekre hivatkozva, másokat mocskolva. Azért ne rejtsd véka alá véleményedet!

Kedves Ikrek! Szívesen adsz tanácsot, amikor viszont neked lenne rá szükséged, az a fránya büszkeséged visszatart attól, hogy valamelyik barátodhoz fordulj segítségért. Bölcsen tennéd, ha legalább szorult helyzetedben engednél merevségedből, és nem szégyellnéd tanácstalanságodat. Örülnének is, hogy segíthetnek.

Kedves Rák! Ma elhatározod, hogy diplomatikus leszel, de valahogy mindig kicsúszik valami a szádon, ami sérthet másokat. Szerencsére az emberek nem veszik fel a kesztyűt, így később nem kell szégyenkezned a konfliktusok miatt. Alkotóerőd teljében vagy, következtetéseid helyesek, ezért könnyen elbízhatod magad.

Kedves Oroszlán! Itt az ideje, hogy az Oroszlán is gondoskodjon jövőjéről, számba vegye kilátásait. A betakarítás ideje van, a nehéz és fáradságos munkának beérett a gyümölcse. Tapasztalhatod, hogy ki mint vet, úgy arat. Ha kellőképpen bebiztosítottad magad az elemi károkkal szemben, nem kell mitől tartanod.

Kedves Szűz! Egy hajdani tévedésnek ma ihatod meg a levét. Sajnos már rég túltetted magad rajta, így váratlanul ér a dolog. Azt hitted, ez már lejátszott játszma, annak idején megbűnhődtél érte. Nemcsak kellemetlen pillanatokat tartogat a sors mára, de meglehet, hogy nem is jó helyen keresed az igazi örömöket.

Kedves Mérleg! Volt időd átgondolni a dolgot, és kedveseddel is számba vettétek az összes lehetőséget. Megszületik hát a döntés, de vannak, akik viszont hallani sem akarnak róla. Van azonban annyi előnyöd velük szemben, hogy kész tények elé állíthatod őket, amit akarva-akaratlanul kénytelenek tudomásul venni.

Kedves Skorpió! Sajnos majdnem elmúlt már a nyár. Ez feltétlenül váltást jelent neked is. Nemcsak a nyári ruhadarabjaidtól kell búcsút venned, de a kánikulai életvitelt is a gardróbba rejtheted. Bármilyen nehéz is, vissza kell térned a komoly, mértéktartó hétköznapokhoz, a sokszor szürke és egyhangú munkához.

Kedves Nyilas! Ma önmagadhoz képest igen passzívan viselkedsz. A kezdeményező szerepet átengeded másoknak. Figyelsz, hallgatsz, keveset beszélsz. Környezeted nem érti, hogy mi történt veled. Nincs rossz kedved, egyszerűen csak arra vágysz, hogy ezúttal inkább szemlélője, mintsem alakítója légy az eseményeknek.

Kedves Bak! Hasznos lenne bíbelődni magánjellegű dolgokkal. Rendszereteted régen áhítozik az után, hogy a polcokon, íróasztalfiókban áttekinthető legyen a helyzet. Szíved-lelked akkor nyugszik meg, ha tudod, miért hová kell nyúlnod. Elmaradt levelezéseid, megígért telefonjaid is lelkiismeret-furdalást okoznak.

Kedves Vízöntő! Egy ízed sem kívánja, hogy bemenj a munkahelyedre. Mint afféle kötelességtudó ember, persze hajszálpontosan, az elsők között érkezel. Tisztában vagy azzal, hogy nem lehet elodázni, ma már tényleg el kell gondolkoznod a megoldáson. Mindenesetre tartasz a következményektől. Főleg az irigységtől.

Kedves Halak! Lendületesen vágsz neki tennivalóidnak, bár kedvesed még marasztalna. Vegyél gyengéden búcsút és rohanj, lehet, hogy már csak rád várnak. Kár volna elkésned éppen most, amikor csupa jót, csupa szépet fogsz hallani. Lám, ezt is megérted végre…És ha belegondolsz, nem is volt nehéz az ide vezető út.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 410

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.