Központ
2020. szeptember 23. szerda, Tekla, Líviusz

Napi horoszkóp – Augusztus 23.

Központ augusztus 23, 2015 Kávé mellé

Kedves Kos! Végre szabadnak, könnyűnek érzed magad. Gondolataid szárnyalnak, kedélyed vidám, ma mindent szépnek és jónak látsz a világban. Szívügyekben is bekövetkezett az a döntő elhatározás, amely egy csapásra véget vetett a bizonytalanságnak. Ez a nap fátylat boríthat mindarra, amit az utóbbi időkben elszenvedtél.

Kedves Bika! Mindjárt vége a nyárnak, de nincs vége az évnek. Úgyhogy sietségre, kapkodásra semmi ok. Dolgaid nem állnak rosszul, vállalkozásod kezd beindulni. Ma pihenni akarsz, semmi egyebet. A nap melenget, de már nem éget. Végignézel a tavon, olyan, mint egy zöld szem. Idd magadba a látványt, egy évig nem lehet részed benne.

Kedves Ikrek! A nehéz napok után újra kedvezőek következnek. A jobb napokat felesleges azzal megkeseríteni, hogy előre látod a következő rosszakat. Tanulj meg a mának élni, a percnek, annak, ami van. Nem kell minduntalan hátra vagy előre tekingetni. Különben szinte észrevétlenül mulasztod el életed legszebb pillanatait.

Kedves Rák! Jobban érzed magad. Itt a hét vége, rád fér már a pihenő. Vidám hangulatban vagy: beszélgetsz, keresed a kapcsolatokat. Menj el barátaidhoz, mozduljatok ki egy kicsit! Beszélgetés közben sok mindenre fény derülhet, tán még jó tanácsokkal is szolgálhatnak. Vigyázz, ne légy felületes, mert rossz néven vennék.

Kedves Oroszlán! Amikor magánéleted kiegyensúlyozott és megszokott medrében halad, elbízod magad. Nem gondolsz arra, milyen sokat fáradoztál az ingatag béke megteremtésén. Űz, hajt a változatosság vágya, később pedig értetlenül hallgatod a szemrehányásokat. Ne bántsd meg a másikat önérzetében, ha nem feltétlenül muszáj!

Kedves Szűz! Amihez ma hozzányúlsz, azonnal arannyá válik a kezeid között. Érdemes komolyabb pénzügyeidet ezen a napon bonyolítani, még akkor is, ha ezzel tönkreteszed a hétvégére tervezett, sokszor egyeztetett programokat. Partnered számára is vigaszt nyújt majd a kézzelfogható siker, és egyszer csak megbékél veled.

Kedves Mérleg! Nem tudod elviselni, ha valaki kételkedik szavadban, nem adtál rá okot, hogy kérdőre vonjanak. Ha mégis bekövetkezne, olyan leszel, mint a felbőszült oroszlán. Innentől kezdve elszabadul a pokol, és jobb nagy ívben elkerülni téged. Képtelen vagy lehiggadni, ezért jobban teszed, ha lemondod a mai programot.

Kedves Skorpió! A gyűjtőszenvedély egyre erősebb benned. Ez nem baj, ha korlátok között tudod tartani, és nem veszi át életed irányítását. Ha viszont az történik, ami ma, hogy egész egyszerűen nem tudsz parancsolni magadnak, akkor jobb, ha „elvonókúrára” vonulsz, és valahogy megpróbálsz kimenekülni ebből a zsákutcából.

Kedves Nyilas! Ha sokat gondolkodsz azon, hogy magánéletedben milyen sok a megszokás, és ezen változtatni szeretnél, akkor most eljött a cselekvés ideje. Próbálj jobban önmagad lenni, úgy viselkedni, ahogy jólesik, és nem, ahogy mások várnák tőled. Ha így teszel, akkor szerelmi téren nem várt siker kíséri próbálkozásodat.

Kedves Bak! Nem mindig áll rendelkezésedre ennyi idő, amikor nem megterhelő hirdetések után járni. Ha ingatlant akarsz vásárolni, a legjobb alkalom a szemrevételezéshez. Előnyös feltételeket vagy képes kicsikarni üzletfeledtől. Csak akkor tegyél le előleget, ha életed nagy lehetőségét minden szempontból biztosnak látod.

Kedves Vízöntő! Sűrű volt a hét, örülsz, hogy itt a vége. Laza semmittevésre, újságolvasós lustálkodásra vágysz. Nem sok minden fog zavarni ebben, ha csak saját magad nem. Ismét „világmegváltó” gondolatok környékeznek. Váltsd őket aprópénzre, és gazdálkodj velük otthon! Elhanyagolt otthonodra is ráférne már némi törődés.

Kedves Halak! Sikeres üzletet ütsz nyélbe, vagy csak a törött kapanyelet cseréled ki? Mindegy. Mai tevékenységed során – akár nagy fontosságú ügylet, akár apró teendő – nagy sikereket remélhetsz. Ne számíts azonban közvetlen anyagi haszonra. Vagy úgy tartod, hogy a siker mércéje a pénz? Akkor ma könnyen csődbe juthatsz.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 568

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.