Központ
2020. szeptember 28. hétfő, Vencel

Napi horoszkóp – Augusztus 23.

Központ augusztus 23, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Lehet, hogy ma bolondnak néznek és megpróbálnak minden hálátlan feladatot, fárasztó tárgyalást a nyakadba varrni. Családodban sem számíthatsz kíméletre, sőt. Vagy fellázadsz, de ehhez most semmi kedved, vagy beadod a derekadat. Így legalább nem haszontalanságokkal töltöd az idődet. A választás rajtad áll, a helyzet sehogyan sem rózsás.

Kedves Bika! Ötletednek megvalósítása sokkal tovább fog tartani, mint ahogy gondoltad volna, de hosszabb távon tetemes mennyiségű munkát és időt takaríthatsz meg. És így több időd jut majd elképzeléseid csiszolására, finomítására, végső formába öntésére. A nap végén úgy érzed, igencsak rászolgáltál arra, hogy elmerülj egy kád illóolajos fürdőben.

Kedves Ikrek! Továbbra is tart az idegtépő várakozás, ami testileg-lelkileg egyaránt megvisel. Hiába próbálkozol „görcsoldó” szerekkel, semmit sem használnak. Mindenesetre felesleges még több kávét magadba döntened, mert ezzel csak a vérnyomásodat emeled még magasabbra, és most aztán mindennél nagyobb szükséged van a nyugalomra, a higgadtságra.

Kedves Rák! Ne légy túl derűlátó, de ne is keseredj el! Ne légy ennyire a végletek embere! Előbb-utóbb kikerülsz a mostani hullámvölgyből, és minden visszatér a szokott kerékvágásba. Nem vagy nyugtalan, inkább furcsa melankólia uralkodott el rajtad. Szedd össze magad, építs személyes varázsodra! A pénzzel bánj óvatosan, veszély leselkedhet rád!

Kedves Oroszlán! Tehetségedet ne pazarold el feleslegesen, mert előbb-utóbb mellékvágányra futsz. Az elfecsérelt idő duplán számít, hiszen a zsákutcába minél többet haladunk előre, annál többet kell visszajönni. Ha mindent elvállalsz, amivel megbíznak, egyszer csak úgy érzed majd, hogy széklábat faragsz. Ezt pedig valószínűleg te sem szeretnéd.

Kedves Szűz! Eddig mindig találtál valami elfoglaltságot arra az esetre, ha magadra maradtál. Ma egy teljes nap áll rendelkezésedre, és nem tudod, mit kezdj vele. Szenvedsz, szemmel láthatóan unatkozol. Nincs program, ami feldobna, jó hír, ami munkára serkentene. Valószínűleg szerelmed meghívását is tolakodásnak vennéd, bár ez soha nem derül ki.

Kedves Mérleg! Nevetségessé teszed magad, ha olyan garasoskodó vagy, mintha filléres gondjaid lennének. De ha vannak is! Az embernek nem kell kikürtölni minden magánügyét. Ha valaki, aki megsértett, ma akarna kiengesztelni, rossz lóra tesz. Nem is tudod az igazi okát annak, hogy miért haragszol, csak kiragadtál egy részletet, és abba kapaszkodsz.

Kedves Skorpió! Nem érnek váratlanul a kínálkozó lehetőségek, és ha most sikeresen avatkozol közbe, bizony alaposan megfialtathatod forintjaidat. Türelmetlenkedés helyett azonban jobb, ha egy kis megfontoltságot erőltetsz magadra. Ha kimutatod, mennyire gyorsan akarsz nyerni, mások beleavatkoznak. Ezt a luxust pedig nem engedheted meg magadnak.

Kedves Nyilas! Kutató, kereső, kíváncsi természeted ma megint új inspirációkat adhat. Olyan területek, tevékenységek iránt ébredhet fel érdeklődésed, olyan dolgokba foghatsz, amelyek tartalmasabbá és színesebbé tehetik az életedet. Nyugtalanságodban, mindig újat akarásodban amúgy is mindig azt kutatod, hogy mi az, amin majd változtatnod kellene.

Kedves Bak! Szerelmi, illetve partnerkapcsolatodban egyre több lehetőség adódik, hogy a másik által önmagadra lelj. Az önmegismerésnek egy jellegzetes formáját fedezed fel. Furcsa módon nem árt érzelmeid hőfokának, hogy a tudatosság is jelen van. Vágyaid nem öncélúan ostromolják az eget. Elképzelhető, hogy egy régi barátság szerelembe vált át.

Kedves Vízöntő! Néha kimondottan sajnálod, hogy nem olyan ember vagy, aki a fogához veri vagy legalábbis az élére rakja a garast. Most mindenesetre fő a fejed, miképpen fogod átvészelni ezt az időszakot. Nem lehet, hogy kissé túl sok kiadásba verted magad a tanévkezdés ürügyén? Akárhogy is volt, most az a feladat, hogy átlépj ezen a nehézségen.

Kedves Halak! Érzelmeid kiragadnak a mából, a hétköznapok szürke egyhangúságából. Magányosságodnak nyomasztó terhe kedvesed puszta jelenlététől semmivé foszlik. Úgy érzed, csak érte, csak általa élsz. Egy pillanatra sem lennél képes megválni tőle. Örökre egybeforrottatok. Eltéphetetlen kötelék fűz hozzá… Gondolod, hogy ez fordítva is így van?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 515

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.