Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Napi horoszkóp – Augusztus 28.

Központ augusztus 28, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 28.

 

Kedves Kos! Hatalmába kerített a munkálkodás vágya, és kissé túlzásba is viszed a szorgoskodást. Holott semmi érdeked nem fűződik ahhoz, hogy lázasan tevékenykedj, vagy újabb érdemeket szerezz. Ne csodálkozz, ha buzgólkodásodat sokan szolgalelkűségnek titulálják. Jobban tennéd, ha most egy kicsit leállítanád magad, és szerényebben viselkednél.

Kedves Bika! Oktalan, szinte megmagyarázhatatlan derű ül ki vonásaidra. Még a rakoncátlankodó tárgyak sem bőszítenek fel, türelmes vagy. Hát még embertársaiddal: jópofa, segítőkész, és megértő vagy. Arra viszont ügyelj, hogy egyesek visszaélhetnek ezzel! Apró szívesség gyanánt, fölöttébb méltatlan, gyanús ügyletekbe rángathatnak. Légy óvatos!

Kedves Ikrek! Mindenáron megfelelni a feléd irányuló várakozásoknak! Ez a törekvés határozza meg egész napodat, annak ellenére, hogy még makacs fejfájással is küszködsz. Ne szedj tablettákat, csak legvégső esetben! Jobb lenne inkább, ha délután mozognál egy keveset. Ne kíméld magad! Testednek-lelkednek felüdülés lesz egy jó alapos testmozgás.

Kedves Rák! Gondolkodásod eleinte nehézkes, de hamar ráébredsz arra, hogy környezetedre viszont kiváló hatással vagy. Ne törekedj arra, hogy sikereidből azonnal anyagi előnyöket csikarj ki. Tegyél úgy, mintha nagyvonalúbb volnál, ezzel kedvező benyomást teszel, ráadásul később még jól is jön ez kisebb színjáték. Kitartás, türelem, ez a jelszó!

Kedves Oroszlán! Nem tudsz ellenállni a csábításnak, és ennek következményeivel óhatatlanul számolnod kell. Akit szájukra vesznek, arról olyan pletykák is terjengnek, amiknek a fele sem igaz. De mivel nem zörög a haraszt…, irigyeid kapva kapnak az alkalmon, hogy még rosszabb híredet keltsék. Hiúságodat az bántja, hogy van, aki ezt el is hiszi.

Kedves Szűz! Nézetkülönbséget támad valakivel, aki rátartinak és gerinctelennek lát. Kár volt összeszólalkozni vele! Egy olyan ember véleménye ne számítson, akit magad sem ismersz el, sőt, akit megvetsz. Menj el megjegyzései mellett, az időt is kár pocsékolni rá! Ellensúlyozd felindultságodat valamivel, különben családodon töltöd ki haragodat.

Kedves Mérleg! Egy olyan feladattal bíznak meg, amit még sohasem végeztél, és nincs is hozzá szakértelmed. Állj a sarkadra, és az előbbi érvekkel alátámasztva utasítsd vissza. Ha ezt nem értik meg, akkor semmit! De ha úgy döntesz, hogy belevágsz, és megmutatod, hogy megbirkózol a lehetetlennel is, készülj rá, hogy kudarcok érnek. Kár a kockázat!

Kedves Skorpió! Valahogy mindig csütörtöki napon történnek a legkellemetlenebb dolgok, ráadásul a hármas számmal mindig veszítesz. A babona kellemetlen „útitárs”. Ha hiszel benne, oly módon avatkozik bele életedbe, hogy nem tudsz szabadulni tőle. Légy erős, és ne törődj azzal, hogy ma harmadika van. Csak azért is legyen jó, sőt, szerencsés napod!

Kedves Nyilas! Magad sem tudod az okát, de ma váratlan szomorúság vesz rajtad erőt. Igazából nem vagy sehol jelen fizikailag: közelmúltbeli és régebbi történéseken tűnődsz, elfeledett képek, mondatfoszlányok bukkannak elő tudatalattidból. Váratlanul tör rád a felismerés: valahol valamit jóvátehetetlenül elrontottál, valami fontosat elveszítettél.

Kedves Bak! Nagyon érzékenyen reagálsz pénztárcás laposságára! Pedig te igazán képes vagy spórolni. Ne bánd kiadásaidat, mind célszerű és elkerülhetetlen volt. Inkább azon törd a fejed, hogyan keresed meg a pénzt jövőbeli terveidhez. Jól tudod magadról, hogy ha tele lenne a bukszád, akkor is azon gyötrődnél: mit tegyél a biztonságod érdekében.

Kedves Vízöntő! Tanácstalan és tétova vagy. Hív az új, az ismeretlen, de marasztal a régi, a már megtapasztalt is. Fordulj bizalommal barátaidhoz. Ne törődj azzal, hogy esetleg jártasabbak nálad a világ dolgaiban. A hallottakat, javasoltakat feltétlenül oszd meg kedveseddel. Az őszinte, kételyeit feltáró beszélgetés nem marad folytatás nélkül.

Kedves Halak! Első dekádbeli Halak vigyázat! Nem mindegy, hogy ma miképpen cselekszenek. Járj körültekintően, tanúsíts fokozott felelősségérzetet, hiszen döntésed egy emberpár sorsát határozhatja meg hosszú időre. Persze a kockázat azért csak kockázat, mert nem rendelkezel a szükséges információkkal. Talán nem ismered eléggé kedvesedet? Kár lenne…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 502

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.