Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Augusztus 9.

Központ augusztus 9, 2014 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Augusztus 9.

 

Kedves Kos! Ma olyan különmunkád akad, amely nem igazán lelkesít. Őszintén szólva ez még az élettől is elveszi a kedvedet. Úgy érzed, tönkre van téve a napod, és emiatt házsártos, kötekedő vagy környezeteddel. Ma nem tanácsos vitatkozni veled, mert „felökleled” azt, aki ellent mer mondani neked.

Kedves Bika! Ne veszítsd el türelmedet. Akik siettetnek, nem biztos, hogy a gyors befejezés reményében teszik. Lehet, hogy csak az idegesítésedre. Nem bírják elviselni, hogy általában kiegyensúlyozott, higgadt és legtöbbször sikeres vagy. Kedvesed is ezt veti a szemedre, ahelyett, hogy örülne neki.

Kedves Ikrek! Utazásod során kényelmetlen helyzetbe sodorhatod magad. Vagy nem ismerted a helyi szokásokat, vagy nem voltál hajlandó tudomásul venni őket. Úgy gondolod, alkalmazkodjanak a helybeliek a messziről jöttek szokásaihoz. Saját károdon kell megtanulnod, milyen mélyen gyökereznek a szokások.

Kedves Rák! Jókedvűen ébredsz, kipihent, tettre kész vagy. Használd ki, hogy folytathasd a jó sorozatot. Törődj többet önmagaddal! Tégy partnered kedvére is, kényeztesd egy kicsit. Érzelmeid nem maradnak viszonzatlanok. Kellemes élmények várnak rád, ha nem engedsz borúlátó gondolataid csábításának.

Kedves Oroszlán! Kétségek gyötörnek, és hol önmagadban, hol kedvesedben keresed a hibát. Egy őszinte vallomás mindenképp hasznos lehet akkor is, ha a másikkal rossz hírt kell közölnöd. Ám ha nem erről van szó, és nem tűnt fel a színen a harmadik, akkor egy meghitt beszélgetés feloldja a szorongást.

Kedves Szűz! Kedvesed feladja a leckét. Nem nyújt neki boldogságot a kapcsolat, így javasol egy szép, csendes válást. Neked azonban többet jelentett ez a szerelem annál, hogy azonnal választ tudj adni. Begubózol a szobába, és nem kizárt, hogy könnyek között éled meg az elmúló kapcsolat utolsó óráit.

Kedves Mérleg! Semmihez nincs kedved, kötözködsz, zsörtölődsz. Ne csodálkozz, ha magadra maradsz. Először örülsz a magánynak, hiszen így gyorsabban haladsz teendőiddel, de hamarosan rádöbbensz, ez nem a te műfajod. Elvégre kifejezetten társasági lény vagy. Nincs mese, kicsit meg kell hunyászkodnod.

Kedves Skorpió! Nem háríthatod el a felelősséget, hogy megpróbálj kibújni az állásfoglalás alól. Ha viszont határozol, következetesen végig kell vinned az ügyet, és le kell számolnod azzal, hogy útközben irányt változtatsz. Minden variációt mérlegelj, és döntésedet kellő határozottsággal jelentsd be.

Kedves Nyilas! Ne csinálj ma semmiből se különösebb gondot, sőt hagyd, hogy az események megtörténjenek veled. Lehet, hogy ez csak érdektelen, hétköznapi apróságokat jelent, de az is lehet, hogy váratlan, szokatlan élményekben lesz részed. Nagyon sok függ a nyitottságodtól, kezdeményezőkészségedtől.

Kedves Bak! Bátran választhatod az augusztus hátralévő részét pihenésre, nyaralásra. Nem sok babér terem a Bakok többségének a munkában. Annál több a kiránduló- és nyaralóhelyeken. Ugyanis aktivitásukat nem veszítik el, alkotókedvük is megmarad, csakhogy egészen másban élik ki. Nem fogsz unatkozni.

Kedves Vízöntő! Hatalmas botrányra, iszonyú veszekedésre számítasz, de senki sem bánt. Még csak megtért tékozló sem lehetsz, hiszen mindenki örül, hogy együtt töltitek az estét. Nyomasztó fejfájásod multával jókedvűen veszed ki részed az eszme-cseréből, és mire magadhoz térsz, a nap már véget is ér.

Kedves Halak! Hagyod, hogy gondolataid elragadjanak. Kíváncsi szemmel keresed az újat, az ismeretlent, a szokatlant. Soha át nem élt helyzetekbe próbálod beleképzelni magad, gondolatban újabb és újabb szerepekkel azonosulsz. Hol jóságos halacska vagy, hol rettegett szörny, máskor szerelmes delfin…

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 382

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.