Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – December 15.

Központ december 15, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 15.

 

Kos: Szívügyekben érdekes fejlemények várhatók. Kapcsolatok kezdődnek és végződnek, sorsok összeköttetnek és szétválasztatnak, de nagy fellángolásokat egyáltalán nem jeleznek a csillagok. Ez az időszak inkább az ismerkedésnek, az érzelmek megmérettetésének, a döntő elhatározásoknak kedvez.

Bika: Még rengeteg mindent kellene megvásárolnod, takarítanod is muszáj volna, nem is szólva a sütés-főzésről. De nem törődsz semmivel, vattaként vesz körül, lágyan simogatva az ünnep személyes és személyfeletti misztériuma. Az ellentéteket feloldó megértés – megigéz a betlehemi jászol varázsa.

Ikrek: Újabb szerencsés találkozás vár rád, amelytől inkább anyagi, mint erkölcsi hasznot remélhetsz. Karácsony előtt ez különösen jól jön, mert már meglehetősen nyomasztottak az ilyen természetű gondok. Pénzügyeid rendeződtek, ami igen jó hatással van hangulatodra, és még vásárolhatsz is.

Rák: Valahogy nem vagy felajzva a küszöbön álló ünneptől. Kicsit csalódottnak érzed magad, bár az igazi okot te sem tudod. A régi, meghitt családi karácsonyokra gondolsz, és elfog a vágyakozás, de aztán hamar rádöbbensz, semmi sincs már úgy, mint régen. Ne add át magad a rossz hangulatnak!

Oroszlán: A reggeli ébredéskor akkorát bődülsz, hogy egész barlangod beremeg. Környezeted nem is sejti, hogy a szeretet szimfóniáját hallod, aminek ünnepére mindenki nagy odaadással készül, téged is beleértve. Csak a karácsonyfa beszerzéséről feledkeztél meg. Most belevetheted magad a király erdőségbe.

Szűz: Ilyen még nem volt. Soha nem történt még meg veled, hogy az utolsó napok ilyen eseménytelenül, csöndesen zajlottak volna. Így lesz időd még egyszer átgondolni-nézni mindent, és ha valamit elfelejtettél volna, ma még beszerezheted. Végül egészen belelovalod magad, és már alig várod a szentestét.

Mérleg: Reggelre szent a béke. Közeledik, a szeretet ünnepe ezért nem tarthatsz haragot! Éppen ezért még egy békítő beszélgetésen részt kell venned, ugyanis néhány héttel ezelőtt összevesztél egyik barátoddal. Nem akarod ezt a terhet átvinni a jövő évre. Este gyermekeid kérnek tőled pénzt a hiányzó ajándékokra.

Skorpió: Reménytelenül szerencsétlen nap, még akkor is, ha néhány dolog sikerrel kecsegtet. Nincs kétséged afelől, hogy a balfogások mögött nemcsak saját lustaságod rejtőzik. Mint mindig, valaki most is a háttérből irányít és szövi hálóját. Ha beleesel ebbe, nincs menekvés, egy életre kiszolgáltatottja leszel.

Nyilas: Érzelmi csalódásaid szomorúsággal töltenek el, és ezért is hatványozott energiával veted magad a munkába. Könnyen lehet, hogy veszel magadnak egy értékesebb műszaki cikket, amire régóta vágytál, és ezzel teljesen helyre tudod billenteni az egyensúlyodat. Ne feledkezz meg az ajándékvásárlásról!

Bak: Kínos meglepetéseknek veheted elejét, ha leltárt csinálsz. Vendégekről, ajándékokról, tennivalókról. Ezek körébe tartoznak a munkahelyiek is. Nyitott és kellemes vagy környezeteddel szemben. Valamit megsejtenek ebből, de alaposabban kihasználhatnak. Nem esik nehezedre a segítségnyújtás.

Vízöntő: Elfáradtál. Végül is minden megvan. Van már fa, egészen helyes, dió, mák, több szakasz kiéhezett kozáknak néhány hétre elegendő élelem, az ajándékok is megvannak, el is rejtetted őket a szokott helyre, úgyhogy mindenki tudja, hol vannak. És most, a konyhában ülve úgy érzed, itt is, ott is fáj.

Halak: Nagy segítségedre van a szerető gondoskodás, amivel családod körülvesz. Aggódó figyelmük egy percre sem teszi lehetővé, hogy magányosnak, elhagyottnak érezd magad, ezért aztán lelkiállapotod a szokásosnál gyorsabban rázódik helyre. Biztos jele ennek az ajkad körül megjelenő félénk mosoly.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 369

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.