Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Napi horoszkóp – December 18.

Központ december 18, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 18.

 

Kos: Bizonyos munkahelyi változások ismét rád irányíthatják a figyelmet. A várható kilátások – előléptetés, fizetésemelés – megörvendeztetnek, a kiállott izgalmak elgyengítenek. Hiúságodat legyezgeti, hogy jó véleménnyel vannak rólad, méltónak tartanak magasabb tisztség betöltésére.

Bika: Szorgalmas, kitartó és munkaszerető ember vagy, de ma a pokolba kívánod a munkát. A többiek sem igen dolgoznak, adomázgatnak, beszélgetnek. Hangosan tréfálkoznak, te mégis alig érted a szavaikat. A kedvesedre gondolsz. Olyannyira vágyódsz utána, hogy úgy érzed, nem bírod ki.

Ikrek: Csúnya vitába bonyolódsz, ráadásul teljesen feleslegesen, mert tudván-tudod, hogy képtelenek vagytok vitázni egymással. Mintha más nyelven beszélnének, mindenki hajtogatja a magáét, anélkül hogy a másiknak egyetlen szavát is megértené. Keressetek közös nyelvet, ha pedig nincs, vond le a tanulságokat.

Rák: Ismét jobb napok járnak rád. Egészséged majd kicsattan, erősnek érzed magad, és nem oktalanul. Nem is kell nagyon erőltetned, úgy történik minden, ahogy te akarod. Ezt mostanában nem sokan mondhatják el magukról, úgyhogy becsüld meg a téged ért szerencsés fordulatot.

Oroszlán: Kalandra éhesen szemléled a világot, az utca forgatagában is elejthető szép vadat keresel. Csillapíthatatlan vágyat érzel, hogy valami változatossággal leped meg magad. Szükséged lesz a szervezőkészségedre, ha nem akarsz lebukni, s a szeretet ünnepét fagyos légkörökben tölteni.

Szűz: Bízol abban, hogy ez a karácsony szebb lesz, mint a tavalyi, és hogy a család többi tagjának is olyan fontos, mint neked. Sokat tettél már azért, hogy minden a legnagyobb rendben történjék. Holnap itt az ünnep, ebben az évben kivételesen készen állsz már mindenre.

Mérleg: Teljesen megfeledkeztél róla, hogy a hónap elején lejárt a fizetési határidő, már ami a kölcsöntartozást illeti. Vagy lehetséges, hogy anyagi nehézségeid vannak? Akkor sem ez a megoldás, hogy szó nélkül hagyd, és úgy teszel, mintha ez lenne a teljesen természetes dolog az életben.

Skorpió: Úgy időzítsd üzleti tárgyalásaidat vagy egyéb más fontos ügyeidet, hogy azokra lehetőleg délután kerüljön sor. A délelőtt ugyanis kifejezetten alkalmatlan a fontos döntések meghozatalára, és előnytelen konstellációt jelent neked. Ebéd után viszont pozícióidat megerősíti.

Nyilas: Végre egy viszonylag nyugodt, csendes és derűs nap. Ma ki tudod élvezni, észre tudod venni az élet apró örömeit. Jól esik egy kis beszélgetés az ismerősökkel és kollégáiddal. Megszokott tevékenységeidnek is tudsz örülni. Pároddal is kedvesebb és figyelmesebb vagy a megszokottnál.

Bak: Kedvező fordulatot, figyelmességet, munkahelyi megértést leginkább fiataloktól várhatsz. Ha idősebb Bak szülöttről van szó, ne ragadtasd el magad, mert ez a kedvesség nem szerelmi ajánlat. Mindenképpen érdemes átgondolni a „házinyúl” –elméletet, mert a munkahelyi szerelem kellemetlenséggel jár.

Vízöntő: Minden igaz, az utolsó szóig. Azért elővigyázatosságod nem volt hiábavaló. Mondd, kérlek, hová fogod tenni azt a töméntelen sok pénzt? Te már tudod!? Osztasz-szorzol, akárhogyan is számolsz, nem fogsz tudni kijönni az ünnepekre belőle. Amin aztán te is csak nevetsz, saját magadat kacagod ki.

Halak: Bánat költözik a szívedbe, szomorúság a lelkedbe. Úgy érzed, belefáradtál mindenbe, főleg a saját magaddal folytatott kilátástalan vitákba. Föladod, visszavonulsz, kitűzöd a fehér zászlót. Amúgy is sokszor idegennek érzed magad a világban, hát még most, amikor önmagadban is ellenséget vélsz fölfedezni.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 358

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.