Központ
2020. szeptember 29. kedd, Mihály

Napi horoszkóp – December 21.

Központ december 21, 2016 Kávé mellé

Kedves Kos! Most remek esélyeid vannak a felemelkedésre, még ha csak lelki mélypontról is van szó. A csillagok sok támogatást nyújtanak ebben. Ez a legtöbb esetben valóságos szerencseáradatot jelent. Sugárzó jókedvvel nézhetsz a karácsony elébe, és szeretteidet is meglepheted kitűnő hangulatoddal.

Kedves Bika! Még rengeteg mindent kellene megvásárolnod, takarítanod is muszáj volna, nem is szólva a sütés-főzésről. De nem törődsz semmivel, vattaként vesz körül, lágyan simogatva az ünnep személyes és személyfeletti misztériuma. Az ellentéteket feloldó megértés – megigéz a betlehemi jászol varázsa.

Kedves Ikrek! Ellentmondásos nap rajzolódik ki. Még magadhoz sem tértél eszeveszett szerelmi mámorodból, máris megrohant a féltékenység zöld szörnyetege. Érzelmeid szinte percenként váltakoznak. Ne túlozd el aggályaidat, mert nem éppen kellemes ünneplésben lesz részed, és ezt nem akarhatod.

Kedves Rák! Ma sajnos csalódás érhet, ezért ideig-óráig meglehetősen levertnek érzed magad. Mégse csüggedj, mivel hála rábeszélő művészetednek, a dolgok ismét a régi kerékvágásba terelődnek, és karácsony szentnapjára minden rendeződik körülötted. Már nem kell sokáig várnod rá.

Kedves Oroszlán! Felhőtlen az égbolt életed egén. Viszonyod a kedveseddel jobb, mint valaha. Az állandó kapcsolatban élők érzelmei mélyebbek és szilárdabbnak lesznek, mire beköszönt a karácsony. Ha viszont még nincs párod, akkor elképzelhető, hogy a karácsonyi sürgés-forgásban összetalálkozol vele.

Kedves Szűz! Valóságos sikersorozatot tudhatsz be magadnak, mivel a csillagok több érdekes lehetőségről gondoskodnak, és kiváló esélyeket kínálnak a felemelkedésedre. Ez akkor is megállja a helyét, ha mindössze arról van szó, hogy a lelki mélyponton szeretnél felülkerekedni. Karácsonyra minden rendben lesz.

Kedves Mérleg! Így év vége felé erős késztetést érzel, hogy elmélkedj a múltról és a jövőről. Értékes tapasztalatok birtokába juthatsz ma, ha megpróbálsz a dolgok mélyére ásni. Magyarázatot találhatsz sok, ez idáig homályos eseményre. A karácsonyi ünnepeket már tiszta fejjel töltheted.

Kedves Skorpió! Alkotómunkádat egészen kivételes pozitív fényszögek is erősíthetik. Élj az alkalommal és fordítsd hát a javadra. Anyagi helyzetedben kedvező fordulat várható, ne szalaszd el a lehetőséget. Környezeted már úgyis megszokta tőled, hogy még az ünnepek alatt is képes vagy „dolgozni”.

Kedves Nyilas! A kozmikus hatások ezúttal ellentmondásosan hatnak. Teljes kétségbeesésbe sodorhatja azokat, akik magánéleti válsággal küszködnek. Míg másoknak mámorító örömökben lesz részük. Bárhogy is legyen, a karácsonyi készülődés sok mindenről elvonja a Nyilasok figyelmét, és ez így van rendjén.

Kedves Bak! Kételkedsz saját tehetségedben. Nincs erőd szembeszállni támadóiddal, irigyeiddel. Ne add fel könnyen kivívott pozíciódat. Értékeld valósan a helyzetedet, akkor rájössz, hogy nincs is okod a nyugtalanságra. Ha így teszel, akkor a karácsonyt már békében, nyugalomban ünnepelheted.

Kedves Vízöntő! Mozgalmasan zajlik az életed ma is. Jelentős üzleteket köthetsz, sikeres vállalkozások tervei születhetnek meg a fejedben. Ráadásul régóta húzódó családi problémáid is megoldódhatnak végre. Figyelj többet kedvesedre, legalább az ünnepi készülődés legyen közös. Utána már minden megy magától.

Kedves Halak! Folytatódik a kedvezőtlen periódus a Halak számára. Átmenetileg rossz passzban vagy, és ma egészségeddel is bajok lehetnek. Ne erőltesd túl magad, kerüld az idegesítő helyzeteket. Most már csak a karácsony széppé tételével kellene foglalkoznod. Családod is bizonyára kíméletesen fog bánni veled.

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 518

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.