Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – December 22.

Központ december 22, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 22.

 

Kos: Ne félj segítséget kérni! Legyen családi munkamegosztás ma, és ne csak egyedül húzd az ünnepi előkészületek igáját! A gyerekek nagyon lelkesen fognak besegíteni a munkába, ha játékká teszed a feladatokat. Lehetnek segítő angyalkák vagy a Mikulás manói, akik az északi-sarki rezidencián raknak rendet. Csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy hogyan vonod be őket az előkészületekbe.

Bika: Szombat reggel lehalkul körülötted a zsivaj, és egyik pillanatról a másikra áldott, békés hangulata kerülsz. Tegnap még az időbeosztás miatt aggódtál, ma pedig olyan, mintha eltévesztetted volna a napot: olyan nyugalom száll meg, mintha már túl is lennénk az ünnepeken. Persze lehet, hogy délutánra ez változik. Igyekezz megőrizni a lelki békédet!

Ikrek: Egy kicsit már eleged van a karácsonyból, pedig még két napod van a szentestéig. A mai napot azzal töltöd, hogy megpróbálod elszabotálni az előkészületeket. A szingli Ikreknek ez nagyszerűen megy majd, de ha együtt élsz a pároddal (akinek van karácsonyi hangulata), vagy ha már gyerekeid is vannak, hatványozottan nehezedik a helyzeted. Bizony, a karácsonyt az idén sem úszod meg.

Rák: Ma minden olyan tevékenység inspirálóan hat rád, amelyekre nem nagyon kell odafigyelned a tudatoddal. Az automatikusan végzett elfoglaltságok közül választhatod a mosogatást, a portörlést, a porszívózást, de akár a kötést és a horgolást is. Mindegy, mivel foglalod le a kezeidet, a lényeg, hogy közben szárnyalhassanak a gondolataid. A ma született ötleteidet jegyezd fel akkor is, ha túl vadak.

Oroszlán: Szombaton könnyedén átlátsz az embereken, és ügyesen kategorizálod be az ismerőseidet mindenféle szempontok szerint. Ma pontosan látod, hogy a családodban kit mi motivál, így azt is felismered, hogy ki miért nem akar részt venni a karácsonyi előkészületekben. A gyerekeid túl szeleburdiak ehhez, a szüleid pedig egy kicsit fásultabbak, mint kellene.

Szűz: Szinte maguktól születnek a kezed alatt a karácsonyi sütemények, a bejglid pedig még sohasem sikerült ilyen finomra. (Igen, lehet, hogy megreped, de az nem baj!) A konyhában érzed ma igazán jól magadat, és sütés-főzés közben tudod igazán kibontakoztatni a kreatív, alkotó energiáidat. Ha valakinek még nem vettél semmit, adhatnál neki süteményt (vagy valami más ételt) is ajándékba!

Mérleg: A felszínes beszélgetések untatnak szombaton, és nem szívesen veszel részt olyan családi programban, amely csakis arról szól, hogy mindenki megmutassa, mennyivel sikeresebb és szebb a többieknél. Ma a valódi értékeket helyezed előtérbe, és nehezen viseled, ha valaki a talmi, mulandó értékeket hajszolja. Most megérted, hogy az igazi érzelmeknél szebb ajándékot senki sem adhat a másiknak.

Skorpió: Várakozással nézel a karácsony elébe. Érzed, hogy valakitől igazán jó meglepetést kapsz majd, és alig bírod kivárni az ajándékbontást. (Pedig addig még több, mint negyvennyolc óra van hátra…) Sajnos most a karácsonyi készülődés sem tereli el a figyelmedet, hiszen ma csupa olyasmit csinálsz, amik rutinból mennek, és épp ezért egyáltalán nem igényelnek túl nagy koncentrációt.

Nyilas: Szombaton egyszerre akarod megszüntetni az összes fáradtságot, ami a héten felgyülemlett benned. És ez bizony a leginkább azt jelenti, hogy sokáig alszol, egész nap álmos vagy, és még délután is szunyókálsz egy kicsit. Az álmosan vánszorgó szombati nap végére mégis sikerül egy csomó mindent megcsinálnod. Érdemes például ajándékokat csomagolnod, mert ma ebben ügyes leszel.

Bak: Pletykák szövik át a szombatodat. Akár a barátnőid körében terjednek ezek a hírek, akár a családtagjaid pletykálnak egymásról, jobb lenne kimaradnod ebből. Gondolj bele, mit csinál az emelkedett ünnepi hangulatoddal, ha elkezdesz negatív gondolatokat, információkat terjeszteni valakiről. Hidd el, mindenkinek jobb, ha ezek a hírek nem terjednek már tovább az idén.

Vízöntő: Szombaton elfelejtett dugipénzt találhatsz, és az is lehet, hogy azt veszed észre, sokkal jobban kijössz a karácsonyi költségvetésből, mint gondoltad. Ma érdemes mindenkinek egy kis plusz ajándékot beszerezned a többletből. Egy-két aprósággal, angyalszobrokkal, kedves és filléres meglepetésekkel sokkal gazdagabbnak tűnik majd a karácsony mindenki számára.

Halak: Az utolsó pillanatban jönnek a legjobb ajándékötleteid. Az a típus vagy, aki a nyomás hatására kreatívvá válik, és olyan ötletek jutnak az eszedbe, hogy azzal megleped még saját magadat is. Érdemes ezeket az ötleteidet megvalósítani akkor is, ha ez egy kicsit több időbe és energiába fog kerülni. És ez nemcsak az ajándékötletekre igaz, hanem minden inspirációdra!

Forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 507

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.