Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Napi horoszkóp – December 24.

Központ december 24, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – December 24.

 

Kos: Nem panaszkodhatsz az év utolsó napjaira: olyan meglepetéseket tartogat neked, amelyekre már nem számítottál. Hivatásodban új távlatok nyílnak meg, tehetséged nem marad észrevétlen. A szakmai sikerek mellett minden más eltörpül. Egy szóval, nagyszerű ez a nap számodra:

Bika: Sohasem értetted, hogy egyes helyeken 24-e miért munkanap, hiszen az emberek jószerivel a világítás, a fűtés költségeit sem termelik meg. Mindenki másutt van már, otthon, a fánál, és ezért nem hibáztathatók. A kíváncsiság együtt nő az estével: mi lesz a fa alatt. Aztán csingilingi, a kis csengő halk hangja.

Ikrek: Estére elrendeződik minden, összegyűlik a család, és békében, szeretettel teli hangulatban ünneplitek a szentestét. Zavartalanul múlik az idő, és úgy látszik, mindenki elégedett a meglepetéseivel. Nagyon jó, hogy végre együtt lehet a család, hiszen nagyon ritkán adatik meg az ilyesmi.

Rák: Reggel a sütés-főzés tudata korán kiröppent az ágyból, de rájössz, hogy ehhez most egyáltalán nincs kedved. Inkább más elfoglaltságot keresnél magadnak. Délutánra azért belátod, hogy nem rekesztheted ki magad ennyire a társaságból, ráadásul meglepve tapasztalod, hogy jó a családi együttlét.

Oroszlán: A délelőtti sürgés-forgás során még akadnak feszültebb percek, de ez együtt jár a készülődés izgalmával. Te délután és különösen este a legelbűvölőbb formádat futod, hiszen felvillanyoz, ha örömet szerezhetsz másoknak, kiváltképp, ha szeretteidről van szó. Örömöd ezúttal felhőtlen.

Szűz: Végre eljött a várva várt nap. Mivel mindent időben, előre megcsináltál, pillanatok alatt elkészülsz az ajándékok csomagolásával. Mire a gyerekek is megérkeznek, már áll a csodaszép fenyő, ragyognak a fények, és tornyosul a sok ajándék. Ezen az estén csak arra gondolsz, akit a legjobban szeretsz.

Mérleg: Végre elérkezett a várva várt ünnep: Rengeteg dolgod lesz még, hogy előkészíts mindent az estére. Legjobb, ha egyedül csinálod, és a családot addig elküldöd a nagyszülőkhöz. Mire visszaérnek, már áll a csodaszép fenyő, ragyognak a gyertyák, tornyosul a sok szép ajándék a fa alatt.

Skorpió: Megnyugodhatsz, minden rendben lesz. Bár az utolsó pillanatig kétséges az, hogy eljön-e vagy sem. Végül mégis úgy dönt, hogy veled találkozik ma este. Csak idegességedben ne tegyél mindent tönkre: Törékeny még ez a kapcsolat ahhoz, hogy elbírjon különféle szakítópróbákat.

Nyilas: Az utolsó pillanatokra még akad tenni- és vennivalód. Egész nap rohansz, intézkedsz, de estére minden a helyére kerül. Egyedülálló Nyilasnál ma jelentkezhet e, aki nem rég otthagyott. Most csak rajtad múlik az újrakezdés: csak meg kell bocsátanod, békejobbot nyújtani.

Bak: Még a legapróbb részletekre is gondod van. Nagyon tudsz ünnepelni, mások számára is nevezetessé tenni a rendkívüli napokat. Energiád, lendületed mindvégig kitart, ennek ellenére fogadd örömmel és hagyd, hogy más is kivegye részét a csodálattal teli varázsból. Emlékezetes napok lesznek ezek.

Vízöntő: Sohasem értetted, hogy egyes helyeken miért munkanap ez a nap. Alighanem azért, mert akik ezt kiötlötték, és hatalmukban is állt kiölteni, gonosz, megcsontosodott agglegények voltak. Más oka nemigen lehet, mert a munkában annyi kárt nem tesz senki, mint egy tollpihe egy orrszarvúban.

Halak: Jó hangulatodnak igazi oka minden valószínűség szerint az ígéretes esti halvacsora. Persze még saját magadnak sem mered bevallani, hogy e bensőleges ünnep előestéjén efféle prózai gondolatok foglalkoztatnak, de igaz, ami igaz, megkülönböztetett figyelemmel viseltetsz e rokonszenves vízi lények iránt.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 375

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.